به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، برخورداری از سواد یکی از شاخصهای مهم توسعه است که استان کهگیلویه و بویراحمد قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از جمعیت ۱۸۶ هزار نفری استان به میزان ۲۸ درصدجمعیت هدف سوادآموزی از آن برخوردار بود.
با فرمان امام راحل (ره) در ۷ دی ماه سال ۱۳۵۸ وتشکیل نهضت سواد آموزی جهاد سواد آموزی با شور و اشتیاق به ویژه در سراسر استان به ویژه در مناطق روستایی و عشایری آغاز شد.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با فعالیت بخش های مختلف آموزش و پرورش و حوزه سواد آموزی هم اکنون درصد باسوادی به ۹۲ و ۷دهم درصد در جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال رسیده است.
هادی زارعپور گفت: میزان رشد سواد در دوران چهل ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی حدود ۶۳ درصد و این رشد در کشور حدود ۴۵ درصد است که بیانگر تلاش وافر امر سواد آموزی است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان هم گفت: با توجه به تغییر تعریف سواد از سوی سازمان یونسکو و ضرورت فراگیری مهارت ها تاکنون ۱۳ مرکز یادگیری محلی با آموزش ۴۰ نوع مهارت در استان راه اندازی شده است.
سید حمدالله خواهش نیک گفت: آموزش رایانه- اجرای طرح نماز کلید بهشت- طرح خواندن با خانواده- حلقه های کتابخوانی و مسابقه کتابخوانی از طرحهای مکمل سواد آموزی برای ارتقای آگاهی سوادآموزان است.
وی گفت: امسال بیش از ۵ هزار نفر زیر پوشش فعالیتهای سوادآموزی هستند که تلاش برای باسواد شدن ۷ درصد جمعیت هدف باقی مانده ادامه دارد.
انتهای پیام/غ