به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ حجتالاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای فرهنگی ـ. مردمی قرآن و عترت لرستان به ارائه گزارش مالی از این اتحادیه از سال ۸۹ تا پایان شش ماه نخست امسال پرداخت و گفت: از مهمترین فعالیتها طی این سالها، حمایت مالی از مجموعه مؤسسات قرآنی و اعطای بستههای حمایتی در قالب تسهیلات برنامهای و حمایتی بود.
وی ادامه داد: از جمله برنامههای اتحادیه که طی این سالها در کنار برپایی مجامع و جلسات مد نظر قرار گرفت، پیگیری دغدغهها و مشکلات مؤسسات قرآنی و ارائه راهکارها برای حل و رفع آنها بود.
امیدیان اظهار کرد: طی این ۹ سال، ۸۱۷ میلیون و ۴۶۹ هزار و ۹۰۰ تومان از مجموع مؤسسات قرآنی در قالب حمایتی و کمک بلاعوض، تسهیلات و برنامهای حمایت شد که ۱۶۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان آن حمایتی و کمک بلاعوض و ۱۶۱ میلیون تومان آن در قالب تسهیلات و ۴۹۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در قالب برنامهای بوده است.
امیدیان اضافه کرد: در سال ۸۹ بالغ بر ۴۱۴ میلیون ریال، در سال ۹۰ بالغ بر یک میلیارد و ۵۲۱ میلیون ریال، در سال ۹۱ بالغ بر ۶۸۹ میلیون ریال، در سال ۹۲ نیز یک میلیارد و ۶۶۷ میلیون ریال، در سال ۹۳ بالغ بر ۹۶۶ میلیون ریال، در سال ۹۴ بالغ بر ۸۶۱ میلیون ریال، در سال ۹۵ یک میلیارد و ۱۵۸ میلیون ریال، در سال ۹۶ بالف بر ۵۹۲ میلیون ریال و در شش ماه نخست امسال نیز۳۰۳ میلیون ریال از سوی اتحادیه به مؤسسات قرآنی استان واریز شد.
وی ادامه داد: بیشترین تسهیلات و حمایت از مجرای اتحادیه به مؤسسات قرآنی ـ. مردمی نورالثقلین الیگودرز، مشکات الشتر و نورالهدی کوهدشت بوده است که بر این اساس ۴۴۸ میلیون ریال به مؤسسه نورالثقلین و ۴۱۰ میلیون ریال به مؤسسه مشکات الشتر و ۳۶۸ میلیون ریال به مؤسسه نورالهدی کوهدشت اختصاص یافت.
مدیرعامل اتحادیه قرآنی لرستان با تأکید بر اینکه این نشان دهنده عملکرد بالای این مؤسسات قرآنی و از سوی دیگر تعامل آنها با اتحادیه و حضور در مجامع عمومی و حضورشان در تصمیمگیری حوزه مؤسسات قرآنی است، اظهار کرد: مؤسسات قرآنی که بیشترین حمایت را شدهاند، براساس سلیقه انتخاب نشدهاند، بلکه عملکرد و سطح فعالیت آنها مهم بوده است.
وی تأکید کرد: از ۹۵ مؤسسه که مجوز فعالیت دارند و به صورتی در استان فعال هستند، بالغ بر ۸۳ مؤسسه این مبلغ را در قالب حمایتی، تسهیلاتی و یا برنامهای دریافت کردهاند.
امیدیان بیان کرد: در بحث حمایتی نیز به ترتیب مؤسسه تبیان پلدختر با دریافت ۶۷ میلیون ریال، حجتابنالحسن خرمآباد با دریافت ۶۰ میلیون ریال و نورالهدی کوهدشت با دریافت ۶۳ میلیون ریال بالاترین مبالغ را در این زمینه به خود اختصاص دادهاند.
وی ادامه داد: همچنین از لحاظ تسهیلاتی بیشترین حمایت از دارالقرآن الکریم الزهرا بروجرد با ۱۱۰ میلیون ریال، مؤسسه علیبنموسی الرضا (ع) دلفان با ۹۰ میلون ریال انجام شد و مؤسسات تبیان و مبین قائم خرمآباد، ساجدین دورود و بیتالاسرار درود و نورالهدی کوهدشت هر کدام ۶۰ میلیون ریال از تسهیلات دریافت کردهاند.
امیدیان گفت: این حمایتها در قالب برنامهای بیشتر از مؤسسات نورالثقلین الیگودرز با ۴۰۰ میلیون ریال، مشکات الشتر با ۳۲۴ میلیون ریال و نورالهدی کوهدشت با ۲۴۵ میلیون ریال به دلیل فعالیت بیشتر انجام گرفت.
مدیرعامل اتحادیه قرآنی لرستان با تأکید بر اینکه بستههای حمایتی طی تعامل با دستگاههای استان به ویژه سازمان تبلیغات اسلامی استان، ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، ادارهکل اوقاف و امور خیریه و دیگر دستگاهها و نهادهای قرآنی از مجرای اتحادیه به مؤسسات قرآنی واریز شد، اظهار کرد: عملکرد پنج مؤسسه برتر استان در حوزه همکاری با اتحادیه شامل مؤسسه نورالثقلین الگیودرز با مدیریت مهتاب سیاهتری، مؤسسه مشکات الشتر با مدیریت روحالدین بلواسی، مؤسسه نورالهدی کوهدشت با مدیریت شکوفه شیربندی و مؤسسه حضرت صاحب الزمان (عج) ازنا با مدیریت حجتالاسلام مهدی امیدیان و مؤسسه تبیان پلدختر بامدیریت مینا هاشمی است.
وی ادامه داد: این مبالغ توسط اتحادیه طی این فرآیند سالها به حساب مجموعه مؤسسات واریز شده است. همچنین دو میلیارد ریال به خانههای قرآن در قالب تسهیلات، برنامهای و حمایت واریز شد که جزئیات آن متعاقبا خبررسانی میشود.
امیدیان تأکید کرد: بیشترین مبلغ اختصاصی و بسته حمایتی در سال ۹۲ به مؤسسات قرآنی استان اختصاص یافته است و کمترین آن با حذف شش ماه اول سال ۹۷، در سال گذشته بوده است.
انتهای پیام/د