سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش های متنوع برای پخت شلغم

اگر به دنبال تنوع در پخت شغلم هستید این مطلب را از دست ندهید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شغلم یک ماده غذایی است که به وفور در مزرعه‌ها و یا در فروشگاه‌های محلی یافت می‌شود و می‌توان به روش‌های گوناگون از عطر و طعم آن استفاده نمود.

شلغم از نظر ریشه قدری شبیه به تربچه، ولی بیشتر به سیب‌زمینی شباهت دارد، به خصوص در زمان پخت! شلغم را می‌توان به اشکال مختلف از جمله، سرخکرده، گریل کرده، آبپز، برشته در فر و یا حتی خام مصرف نمود. اگر شما به دنبال تنوع در پخت شغلم هستید با ما همراه باشید.

آماده کردن شلغم برای پخت

۱- تازه‌ترین شلغم‌ها را برای پخت انتخاب کنید.

شلغم تازه دارای پوست سخت و سفت و ریشه‌های سبز رنگ است که با لمس کردن می‌توان به این موضوع پی برد.

هرگز از شلغم‌هایی که لکه‌های قهوه‌ای دارند استفاده نکنید.

شلغم کهنه ممکن است پس از پخت طعم تلخی داشته باشد.

۲- با یک چاقوی تیز، ریشه سبز شلغم را جدا کنید.

۳- شلغم را زیر شیر آب سرد بشوئید.

به این طریق هرگونه آلودگی و باکتری را از شلغم دفع می‌کنید.

۴- پوست شلغم را با چاقوی تیز بگیرید.

اگر پوست شلغم ترک خورده باشد شما باید لایه‌های زیرین و اطراف قسمت ترک خورده را نیز جدا کنید. درست مثل پوست کندن پیاز!

گریل کردن شلغم

گریل را گرم کنید. ۵۰۰ گرم شلغم را پوست بکنید و چهار قاچ نمائید.

برش‌های شلغم را به سیخ فلزی بکشید و دو طرف آن‌ها را با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون کاملا چرب کنید.

رویشان نمک و فلفل بپاشید و آن‌ها را روی گریل بپزید.

تقریبا دو دقیقه برای هر طرف سیخ‌ها کافی است.

شلغم‌ها را برای پذیرائی در بشقاب بگذارید.

اکنون ۱ قاشق سوپخوری سیر رنده کرده را در ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سیر طلائی رنگ شود.

تابه را از روی حرارت بردارید و ۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد کرده و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه به سیر بیفزائید و مخلوط کنید.

سس فراهم کرده را روی شلغم‌ها بریزید و خوراک را با ۱ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده کرده میل کنید.
سرخ کردن

۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

آن‌گاه ۱ پیمانه پیاز خرد کرده را در تابه بریزید و تفت دهید.

۳-۴ عدد شلغم پوست کنده را خلالی خرد کنید (درست مثل خرد کردن سیب‌زمینی برای سرخ کردن).

اکنون شلغم را همراه با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی درون تابه بریزید و ۵ دقیقه تفت دهید.

اینک حرارت اجاق را قدری ملایم‌تر کنید و صبر کنید تا شلغم نرم شود.

حالا به خوراک نمک و فلفل بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

شلغم سرخکرده را گرم و به همراه ۱ قاشق سوپخوری آبلیموی تازه، میل کنید.
برشته کردن شلغم در فر

فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید.

۷۵۰ گرم شلغم را پوست بکنید و چهارقاچ کنید.

۱ قاشق سوپخوری کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب کنید.

شلغم‌ها را همراه با قدری نمک و فلفل در تابه بریزید و با قاشق هم بزنید تا تکه‌های شلغم به کره آغشته شود.

شلغم را به صورت یک لایه در سینی نسوز بچینید.

به گونه‌ای که بینشان فاصله باشد و آن‌ها را ۲۵-۳۰ دقیقه در فر بپزید تا نرم و طلائی رنگ شود.

یک بار شلغم‌ها را زیر و رو کنید تا همه قسمت‌هایشان برشته و طلائی‌رنگ شود.

خوراک را داغ میل کنید.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.