وی افزود: بر طبق این پیمایشی بودن شماره هوشمند رانندگان برای دریافت لاستیک ثبت می شود و به همین دلیل امکان تخلفی وجود ندارد.
مصطفی پناهنده با تأکید بر اینکه سازمان صنعت و معدن استان حواله را در اختیار این اداره کل قرار داده و ما هم بر اساس روشی که مشخص شده این حوالهها را بین رانندگان توزیع میکنیم، یادآور شد: به هر رانندهای هم که حواله دریافت کرده است دو حلقه لاستیک تعلق گرفته و به خودروهای غیرفعال لاستیکی تعلق نمیگیرد.
وی ادامه داد: بر اساس ضرورت، امکان دارد با صلاحدید بازرسی اداره کل راهداری استان همدان خارج از نوبت حواله لاستیک هم به رانندهای داده شود، اما بیش از دو حلقه نیست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان درباره اعتراض رانندگان به کمبود لاستیک حوالهای نیز خاطرنشان کرد: بر مبنای سهمیهای که داریم حواله توزیع میشود و مسئولان درصدد دریافت سهمیه بیشتر برای استان هستند.
پناهنده با تأکید بر اینکه این مشکل تنها مربوط به همدان نیست و باید برای کل کشور این لاستیک تأمین شود، تصریح کرد: اگر لاستیکی هم در بازار آزاد وجود دارد رانندگان ممکن است به دلیل تفاوت قیمت آن لاستیک خود را فروخته باشند.
این مسئول با بیان اینکه توزیع لاستیک دولتی بر اساس نوبتبندی است، ابراز داشت: قیمت، نوع، اندازه و نشان تجاری لاستیکها هم مشخص است.
گفتنی است، در استان همدان حدود 95 شرکت حملونقل و 52 شرکت مسافربری فعالیت می کند که در این بین 19 هزار راننده در بخش حملونقل کالا و 3 هزار نفر هم در بخش حملونقل مسافر مشغول کار هستند.
انتهای پیام/ د