به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این دسر خوشمزه سوغاتی شهر قم است که طعم لذیذی داره که در ادامه دستور تهیه آن را بخوانید:
بیشتر یخوانید: طرز تهیه دسرهای خوشمزه توت فرنگی ویژه بهار
مواد لازم:
آرد سفید ۱۰۰ گرم
آرد جوانه گندم ۳۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
کره آب شده ۱۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خور
زرده تخم مرغ رو توی یه ظرف ریخته و با همزن دستی کمی هم بزنید بعد شکر پودر شده رو بهش اضافه کرده کمی هم میزنیم تا کمی غلیظ شود.
کره رو بهش اضافه کرده و حدود ۳۰ -۴۰ ثانیه هم میزنیم تا فرم بگیره و غلیظ بشه.
در ظرفی آب ریخته (بهتره سرد باشه) بعد هر ۲ آرد را توی آب ریخته و خوب هم میزنیم تا گلولههای آرد کاملا از بین بره.
ظرف رو روی حرارت قرار داده و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه هم میزنیم تا حسابی قوام بیاد (با همزن دستی یا قاشق چوبی.
بعد از این مدت کره تخم مرغ وشکر رو اضافه کرده و در جهت عقربههای ساعت هم میزنیم.
توی این مرحله میتونیداسانس هل، زعفران یا وانیل رو اضافه کنید حدود ۲ -۳ دقیقه زمان میخواد تا غلظت پیدا کنه (تا زمانی که رد همزن روی مواد بمونه.)
سایر نکات:
مقدار زعفران بستگی به خودتون داره، تازمانی که رنگ دسر تغیر نکرده به میزان زعفران اضافه میکنیم.
مقدارشکر وکره به خودتون بستگی دارد.
دسر باید کش بیاد
منبع:وب سایت سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/