مواد لازم:
- شکلات (ذوب شده): 250 گرم
- لیوان طلقی: 6 عدد
- کیک کره ای (پودر شده): 150 گرم
- میوه کمپوت شده (خردشده): 100 گرم
- قهوه (رقیق شده): یک قاشق سوپ خوری
- خامه قنادی: 200 گرم
- شکلات سیاه: 200 گرم
طرز تهیه:
- شکلات ذوب شده را داخل لیوان ریخته و در دست بچرخانید تا تمام محیط داخلی لیوان را پوشش دهید.
- لیوان را برگردانید تا اضافه های شکلات از آن خارج شود و لبه لیوان را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
- از یخچال خارج کرده و مجددا این کار را تکرار کنید و در یخچال قرار دهید.
- بعد از فرم گیری کامل شکلات لیوان ها را از یخچال خارج کرده و به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.
- سپس از فریزر خارج کنید و روی میز برگردانید تا لیوان طلقی از شکلات جدا شده و لیوان های شکلاتی شما آماده شود.
- هم اکنون لیوان های شما آماده است و می توانید با انواع کرم ها، موس ها و یا بستنی پرکرده و استفاده کنید.
- کیک کره ای پودر شده را با میوه مخلوط کرده تا نیمه لیوان را پر کنید.
- خامه قنادی را روی حرارت بجوشانید شکلات سیاه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات حل شود.
- قهوه رقیق را اضافه کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
- سپس با استفاده از همزن برقی با دور کند آن را فرم داده و داخل قیف بریزید و داخل لیوان را پر کنید.
- به این ترتیب موکا کاپ آماده مصرف می باشد.
- دقت کنید لیوان های شکلاتی را می توانید برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید ولی در صورت پرشدن با مواد فوق فقط 2 روز در یخچال قابل نگهداری می باشد.
منبع:ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/
دستور تهیه موکا کاپ