سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزارت بهداشت در هفته‌ای که گذشت

وزارت بهداشت در هفته‌ای که گذشت با رویدادهای متعددی مواجه بود که در این بسته خبری به این موارد می‌پردازیم.

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انجام بیش از ۱۰۰ هزار عمل جراحی در دوران جنگ، ضرورت ایجاد جاده اضطراری برای تردد خودروهای امدادی در اربعین، افزایش ١٠ برابرى بازیگران در تبلیغات سیگار، اعتباربخشی درآمد بیمارستان‌ها را کم و زیاد می‌کند، اجرای طرح اعتباربخشی در ۹۰۰ بیمارستان کشور، کاهش شمار مبتلایان به تب کریمه کنگو در کشور، تعرفه‌های ۹۶ در شورای عالی بیمه بلاتکلیف مانده‌اند، با خرید این آش و حلیم‌ها بیماری را سرسفره افطار می‌برید از جمله عناوین برخی اخبار وزارت بهداشت در هفته گذشته بوده‌اند.
 
 حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور بیان کرد: به یاد دارم در طول دوران جنگ بالغ بر ۱۰۰ هزار جراحی اورژانس انجام داده ایم که قطعا آمارهای سایر همکاران شاید بیش از این‌ها باشد همچنین آن دوران بیش از یک میلیون مصدوم و مجروح تحت درمان بودند.
 
هاشمی تصریح کرد: علاقه مندی به قرآن به خصوص در گروه‌های پزشکی کم نیست به گونه‌ای که قاری‌های ممتاز قرآن در جمع پزشکان کم نداریم از سوی دیگر شاید، چون دوره تحصیل ما پزشکان طولانی‌تر است طبق مطالعاتی که نهاد مقام معظم رهبری انجام داده، دانشیاران ما رتبه بالاتری در مباحث دینی دارند.
 
پیرحسین کولیوند سرپرست سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: به جهت بالابردن سطح خدمات به زائران امام حسین (ع)، ساخت پایگاه ثابت خدمات بهداشت و درمان در مکان استقرار کانکس‌ها و چادرهای این حوزه نیز از موارد زیرساختی می‌باشد.
 
وی یادآور شد: با توجه به حضور گسترده مردم در راهپیمایی عظیم اربعین و جمعیت و ازدحام کثیر زائران، ایجاد جاده‌ی اضظراری برای تردد خودروهای امدادی و عملیاتی از مهمترین درخواست‌های مطروحه بهداشت و درمان می‌باشد.
 
 افزایش ١٠ برابرى بازیگران در تبلیغات سیگار
على اکبر سیارى معاون بهداشت وزارت بهداشتاظهار کرد: شایع‌ترین علت مرگ و عامل سرطان زا قابل پیشگیرى مصرف دخانیات است و اگر کسى در نوجوانى دخانیات مصرف کند ٩٠ درصد در بزرگسالى معتاد مى شوند که کاهش عمر ٢٠ تا ٣٠ سال فرد را به دنبال خواهد داشت.
وى بیان کرد: در ٣٠٠ فیلم برتر کشور در سه دهه بعد از انقلاب در مورد تبلیغ سیگار از سوى بازیگران این فیلم‌ها تحقیق کردیم و دیدیم که میزان تبلیغ سیگار در بازیگران مرد در دهه دوم ٢ برابر و بازیگران زن ٤ برابر افزایش داشته، همچنین دهه سوم در بازیگران مرد ٤ برابر و بازیگران زن ١٠ برابر تبلیغات سیگار کشیدن بیشتر شده است.
 
سیارى اظهار کرد: این میزان نشان مى دهد که صنعت سینما که بالاترین تاثیر در کشور را دارد، توسط شرکت هاى تولیدکننده و وارد کننده سیگار خریدارى شده اند.
 
 اعتباربخشی درآمد بیمارستان‌ها را کم و زیاد می‌کند
 ایرج حریرچى قائم مقام قائم مقام و سخنگوى وزارت بهداشت ر. خصوص اعتباربخشی بیمارستان‌های کشور اظهار کرد: با انجام طرح اعتباربخشی بیمارستان‌ها این مراکز سطح‌بندی شده که تأثیر زیادی در درآمد بیمارستان‌ها و حتی تعرفه پزشکان دارد و در این طرح فرآیند محور بودن یکی از مسئله‌های مهم وزارت بهداشت است، بطوریکه از میان ۹۰۰ سنجه ۱۴۶ سنجه مربوط به ایمنی بیماران و رضایت آن‌ها از خدمات پزشکی است.

وی ادامه داد: قانون آزمایشگاه‌های کشور در سال ۶۷ به تصویب رسید و در این زمینه دو تن از معاونان آموزشی از منصب عزل شدند و اینکه در فضای مجازی ذکر شده است که افراد لیسانسه در آزمایشگاه‌های کشور مشغول به کار هستند مطلب کذبی است، زیرا افرادی که دارای PHD بوده و دوره‌های دو تا سه ساله را برگزار کرده و امتحان ورودی و خروجی‌شان را داده‌اند در منصب آزمایشگاه مشغول به کار و فعالیت هستند.
 
 اجرای طرح اعتباربخشی در ۹۰۰ بیمارستان کشور
 محمد آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشتاظهار کرد: اعتباربخشی با هدف کیفیت خدمات و ارتقای سطح رضایت مردم انجام شده است و در آن استانداردسازی خدمات حوزه سلامت در بیمارستان‌ها مدنظر قرار می‌گیرد.
 
وی بیان کرد: اعتباربخشی در ۹۰۰ بیمارستان برای ۹۰۰ سنجه به وسیله ۳۰۰ ارزیاب ملی در بیمارستان‌های سراسر کشور انجام می‌شود و اینکار در ۷ فاز از یک سال و نیم پیش طراحی شده است و کار اعتباربخشی بیمارستان‌ها به وسیله ۴۰۰ نفر از نخبگان و کارشناسان اهل فن به شکل کتابی با موضوع نحوه استقرار استاندارد‌ها تبیین شده است.
 
 کاهش شمار مبتلایان به تب کریمه کنگو در کشور
 ایرج حریرچى قائم مقام قائم مقام و سخنگوى وزارت بهداشت، درباره تب کریمه کنگو اظهار کرد: با اطمینان مى گوییم که مردم نگران نباشند و امسال کاهش قابل توجهى نسبت به سال گذشته داشتیم.

حریرچی با بیان اینکه بیست سال است که بىماری تب کریمه کنگو رصد مى شود و تمام بیماران با وجود گران بودن به صورت رایگان درمان مى شوند، تصریح کرد: موارد اخیر به جز یک مورد که ناشى از بى احتیاطى بوده، مشکل دیگرى وجود نداشته و تمام افرادى که در آن کشتارگاه بودند به صورت رایگان درمان شدند.
 
 علیرضا زالی رئیس سازمان نظام پزشکی اظهار کرد: طبق قانون باید در پایان هر سال تعرفه‌های پزشکی اعلام شود و این در حالی است که با وجود گذشت دو ماه از سال ۹۶ ما هنوز در بلاتکلیفی تعرفه‌های پزشکی به سر می‌بریم.
 
وی افزود: سازمان نظام پزشکی از آذر ماه سال گذشته بسته تعرفه‌های خود را با وجود اینکه هنوز بودجه به تصویب نرسیده است، اعلام کرده، اما هنوز نتیجه مثبتی به دست نیامده است.
 
 با خرید این آش و حلیم‌ها بیماری را سرسفره افطار می‌برید
خسرو صادق‌نیت رییس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت با اشاره به فروش آش و حلیم توسط دستفروشان در معابر عمومی و و‌انتی‌ها در ماه رمضان اظهار کرد: ارائه آش و حلیم و بطور کلی مواد غذایی فقط در اماکن دارای مجوز مورد تأیید است.
 
وی ادامه داد: فروش آش و حلیم بدون مجوزهای بهداشتی و صنفی تخلف بوده و این کار غیرقانونی است همچنین احتمال غیربهداشتی بودن این مواد غذایی بسیار زیاد می‌باشد.
 
 انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.