محمدحسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به ناسالم بودن زولبیا و بامیه اظهار کرد: برای تهیه زولبیا و بامیه به ویژه نوع رنگی آنها متأسفانه مسائل بهداشتی بطور کامل رعایت نمیشود و روغن بکار رفته در آن چند بار مصرف بوده که همین امر سبب بروز سرطان در بدن میشود.
وی عنوان کرد: بسیاری از کارشناسان تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را در ماه رمضان به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن توصیه نمیکنند و به جای آن مواد مقوی و انرژی زا همچون خرما و کشمش را مفید میدانند.
رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: زولبیا و بامیههای رنگی که اخیراً به بازار آمده به علت استفاده از رنگ های غیرمجاز باعث آسیب جدی به کلیه، کبد و قلب و عروق میشود.
وی تأکید کرد: زولبیا و بامیههای رنگی معمولاً در مکانهای بهداشتی تهیه نمیشوند که این مسئله در نهایت خطر بروز بیماری های قلبی را افزایش خواهد داد.
عزیزی یادآور شد: مصرف زولبیا و بامیه خطر ابتلا به دیابت را در افراد افزایش می دهد که بهتر است در ماه رمضان مبتلایان به این بیماری خرما، کشمش و حتی توت خشک شده را جایگزین این شیرینی چرب و آسیبرسان کنند.
انتهای پیام/
یا حداقل شنبه خرید کنند چون خودم تجربه فست فود را دارم این ها یک روز را برای تعویض روغن و نظافت اختصاص می دهند که معمولا شنبه است
بسيار خوب ، اطاعت قربان. بعد از ما رمضان چطور؟
ايا دستور فرموديد جلوي توليد انرا هم بگيرند يانه ؟
زولبيا و باميه معمولا زرد رنگ است يعني رنگي است بفرماييد سفيد يا بي رنگ كجا پيدا ميشود؟
یکم واقع بینانه و مفید گزارش تهیه کنید
یکم واقع بینانه و مفید گزارش تهیه کنید
یکم واقع بینانه و مفید گزارش تهیه کنید