به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت نوعی دیگر از فلافل آشنا کنیم؛ فلافل عدس! روش پخت این فلافل بسیار ساده است و در آن از دال عدس یا عدس زرد، استفاده میشود. برای آشنایی با روش پخت فلافل عدس، با ما همراه باشید.
مواد لازم: دال عدس (خیس شده): یک پیمانه
پیاز رنده شده: یک چهارم پیمانه
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
سیر رنده شده: سه حبه
گیشنیز خرد شده: نصف پیمانه
تخم مرغ: نصف یک عدد یا یک عدد کوچک
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر زیره: کمی
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه: عدس خیس شده، پیاز، جعفری، سیر و گیشنیز را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنیم. پس از آن، نمک، تخم مرغ، بکینگ پودر، زیره و فلفل را اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم. وقتی خمیر، کاملا یکدست شد، روغن را در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت قرار میدهیم. پس از داغ شدن روغن، گلولههای کوچکی از خمیر را برداشته و داخل روغن، سرخ میکنیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/