کوفته برنجی بخشی از فرهنگ غذایی ملت ژاپن است و از سالها قبل جشنواره ای در ژاپن برای این اسنک نام گذاری و به مناسبت فصل خرمن در اوایل پاییز با نام فستیوال ماه بر پا میشود.

طرز تهیه کوفته برنجی دانگوبه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در این جشنواره میتوان انواع مختلف کیک برنجی یا دانگو با اشکال و با تزیین های متنوعی را مشاهده کرد. نوعی از کوفته برنجی را با قالب های مخصوصی تهیه میکنند که نام این روز را بر خود دارد و در پست های دیگر به آن خواهیم پرداخت.
 
مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی دانگو:
 
یک پیمانه آرد برنج بسیار نرم (بهتر است از برنج تازه و نیم دانه تهیه شود که چسبندگی بیشتری داشته باشد).
 
3/4 پیمانه آب ولرم
 
برای تهیه سس شیرین :
 
یک و 3/4 پیمانه آب
نصف پیمانه شکر معمولی یا شکر سرخ
2 ق غ سس سویا ( بدون نمک یا شیرین )
نشاسته سیب زمینی یا هر نشاسته دیگر یک و 1/2 ق غذاخوری
یک و 1/2 ق آب
سیخ های چوبی نازک
 
 
طرز تهیه :
 
 ابتدا آرد نرم برنج و آب را با هم مخلوط کنید و از آن یک گلوله خمیر تهیه کنید که به دست نمی چسبد . اکنون از آن قلقلی های کوچکی درست کنید . این قلقلی های برنج را با روش بخار پز به مدت 10 دقیقه بپزید . سپس اجازه دهید خنک شوند . بعد  3 تا 4 قلقلی به هر سیخ بکشید . شکر و سویا و آب مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بجوش آورید .  آب سرد و نشاسته را نیز جداگانه در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید . اکنون مایه نشاسته را به سس روی حرارت اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید و اجازه دهید غلیظ شود . .سیخ های کوفته برنجی را داخل ظرف مناسبی قرار دهید و از سس روی آن بریزید .
 
کوفته برنجی دانگو بدون سیخ و حتی غیر شیرین هم تهیه و یا Red Bean paste خمیر لوبیا قرمز و یا سس های غیر شیرین دیگر مانند ارده تیره رنگ ( کنجد بوداده و آسیاب شده ) نیز صرف میشود  . از آرد سیب زمینی و سویای بوداده هم استفاده میشود که کوفته آنها هم نامی دیگر دارد .
 
روی کوفته ها را با گردو و بادام های خرد شده و کوفته ها را میان پر هم درست میکنند .از خمیر لوبیا قرمز و سیب زمینی بنفش  Potato  و مواد دیگر داخل آن قرار داده و قلقلی میکنند.
 
نوعی از آن با خمیر لوبیا پر میشود و روی آن را داخل کنجد آغشته میکنند . نام آن goma dango خوانده میشود.
 
به کوفته هایی که با سس غلیظ سرو شود میتاراشی Mitarashi  و به کوفته های سیخی کوشی Kushi dango گفته میشود .
چوب استیک غذاخوری ژاپنی یا چینی Chopsticks
 
گاهی کوفته های برنجی را میان جلبک دریایی و یا نوعی برگ پهن بامبو به نام ساسا  Sasa  می پیچیند و سرو میکنند.
 
 
منبع: مجله آشپزی مثبت
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Shiva
۱۵:۵۵ ۲۹ تير ۱۳۹۸
این آرد برنجه یا نشاسته برنج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
دستتون درد نکنه ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
کیان
۰۸:۲۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
ممنون از مطالب عالی شما تشکر