به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
ایلام ، جعفر شرف خانی اعلام کرد: صندوق کارآفرینی امید به دنبال ایجاد و توسعه کسب وکارهای خرد و کوچک، حمایت از موسسات خیریه اشتغالزا، حمایت از صندوق های خرد محلی زنان روستایی و عشایر، حمایت از اجزای طرح اشتغالزایی در قالب هر روستا یک محصول ، حمایت از طرح های مشارکتی و غیرمشارکتی در مناطق محروم ، حمایت از برندهای داخلی در توسعه شبکه فروش وخدمات پس از فروش، حمایت از حلقه های مفقوده خوشه های کسب وکاراست.
شرف خانی ترویج و حمایت از پشتیبانان مشاغل خانگی در توسعه شبکه تامین، تولید وعرضه محصولات و حمایت از اصناف وبازاریان در قالب طرح سپرده گذاری امید را از دیگر محورهای فعالیت این صندوق ذکر کرد.
وی گفت: دولت با تغییر روش پرداخت تسهیلات سعی کرده است منابع اعتباری خود را بصورت منسجم و باهدف ایجاد اشتغال پایدار در اختیار صاحبان کسب وکارهای خانگی خرد و کوچک قرار دهد.
وی تشویق کسب وکارهای مبتنی بر مدل های خطی، مرکب، منظومه ای و همکاری با نهادهای تخصصی در شناسایی خوشه ها، زنجیره های ارزش و برندها و همچنین اعزام تولیدکنندگان به دوره های آموزشی بین المللی ،حضور درنمایشگاه های تخصصی داخلی و خارجی ، شبکه سازی و برندسازی و بکارگیری آخرین دستاوردهای نهادهای مرجع و کشورهای همگن را خط مشی کنونی صندوق کار افرینی امید عنوان کرد.
شرف خانی با اشاره به گزارش عملکرد تسهیلات پرداختی در بخشهای مختلف اقتصادی در حوزه های صنعت،کشاورزی ،خدمات ، ضروری وازدواج تصریح کرد: میزان پرداخت تسهیلات در دولت رشد چشمگیر نسبت به دوره ماقبل داشته است.
وی افزود: شش هزار و 185 فقره تسهیلات به مبلغ 602میلیارد و میلیون 586ریال در حوزه های مختلف اقتصادی در سه ساله دولت تدبیر وامید پرداخت شده است.
انتهای پیام/