وی با بیان اینکه استاندار کالاهای ایرانی باید قابل قبول باشد، تصریح کرد: متاسفانه گاهی در محصولات ایرانی دیده می شود که برچسب استاندارد بر روی محصول درج شده، اما چارچوب استاندار و کیفیت واقعی را ندارد، بنابراین با نظارت بر عملکرد تولید کنندگان در گام اول می توانیم کیفیت اقلام را به حداکثر برسانیم.
عضو کمیسیون فرهنگی ادامه داد: نکته قابل توجه دیگری که در حوزه کالاهای ایرانی رعایت نمی شود، این است که نقشه راه در کالاهایی که کشور می تواند تولید کند و یا نمی تواند، مشخص نیست، بنابراین وزارت صنعت و معدن باید در ابتدا نوع کالاهایی که ظرفیت، توان و تکنولوژی تولید آن در کشور وجود دارد را بسنجد.
سعیدی با بیان اینکه باید تکلیف تولید کنندگان را در تولید محصولات مقرون به صرفه مشخص کنیم، تاکید کرد: با نامشخص بودن ظرفیت ها و نیازهای جامعه، کمر تولید کالاهای ایرانی شکسته شده است، چرا که در این راه تولید کننده بدون آگاهی کامل از ظرفیت های کشور شروع به فعالیت و عرضه محصول می کند که پس از مدتی با ورود کالای قاچاق و اجناس خارجی کم هزینه تر، با ورشکستگی رو به رو می شوند.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: جلوگیری از ورود قاچاق در نوع خود می تواند بزرگترین کمک را به احیای تولید داخلی و استفاده از محصولات ایرانی کند، اما با شرط اینکه کیفیت را افزایش و قیمت را کاهش دهیم.
انتهای پیام/
کیفیت =استاندارد = ارزون