سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوین؛

معدوم‌سازی بیش از 400 کیلوگرم فرآورده خام دامی در قزوین

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: بازرسان دامپزشکی قزوین در 4 مأموریت جداگانه بیش از 400 کیلوگرم مرغ و ماهی و گوشت قرمز غیرقابل مصرف را از چرخه توزیع و مصرف حذف کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از قزوین؛عیسی غیاث‌یزدی افزود: نظارت بهداشتی بر مراحل تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی انجام می‌گیرد و در همین راستا کارشناسان دامپزشکی بر نحوه رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی در این پروسه نظارت دارند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین تصریح کرد: طی بازرسی‌های شبانه‌روزی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قزوین از سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی 100 کیلوگرم گوشت مرغ و ماهی تاریخ گذشته که در قسمتی از یک سردخانه مخفی شده بود، ضبط کردند.

غیاث‌یزدی از توقیف یک دستگاه وانت‌بار حامل 190 کیلوگرم ماهی غیربهداشتی از سوی بازرسان سیار دامپزشکی در شهر خبر داد و افزود: هر گونه فروش فرآورده‌های خام دامی از سوی افراد دوره‌گرد ممنوع بوده و در صورت مشاهده برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی همچنین از ضبط و معدوم‌سازی 124 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف و تاریخ گذشته شامل گوشت قرمز و مرغ و ماهی در دو مرکز عرضه در شهر خبر داد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین از تمام همشهریان خواست: در زمان خرید فرآورده‌های خام دامی به تاریخ تولید و انقضای محصولات و بسته‌بندی‌های تحت نظارت دامپزشکی توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به صورت 24 ساعته از طریق سامانه پیامکی 50001512 اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/پ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.