سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

چاقی 54 درصد مردم مازندران

54 درصد مردم مازندران چاق هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز ساری؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران حاشیه نشست مسئولان علوم پزشکی استان با عنوان اینکه مصرف زیاد قند و شکر و مواد شیرین موجب اضافه‌وزن و چاقی می‌شود افزود: ۵۴ درصد جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال مازندران دچار اضافه و وزن و چاقی هستند و کودکان چاق در بزرگ‌سالی شانس بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان و بیماری‌های مفصلی استخوان‌ دارند.

محسن اعرابی افزود: مصرف نمک بیش‌ ازحد مجاز، خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد و مصرف نمک عامل مهمی در ابتلا به سرطان معده است که از آن به‌عنوان چهارمین سرطان رایج در جهان یاد می‌شود.

وی تصریح کرد: تمام بیماری‌های مرتبط با مصرف زائد نمک، تنها با مصرف بیش از یک قاشق چای‌خوری حادث می‌شود و مصرف نمک مقرون به‌ صرفه‌ ترین راه کاهش ابتلا به پرفشاری خون و بیماری‌های قلبی – عرقی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تأکید بر اینکه متوجه نمک پنهان در مواد غذایی نظیر تنقلات شور و غذاهای کنسروی و سوسیس کالباس باشید،گفت: مصرف بیش‌ ازحد روغن‌ها، عامل اصلی ایجاد چاقی است و چاقی عامل خطر مهم ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی-عوقی و سرطان است.

اعرابی افزود: مصرف نامناسب روغن‌ها و چربی‌ها، موجب افزایش کلسترول خون می‌شوند و افزایش کلسترول خون، از مهم‌ترین عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی است، همچنین برای پیشگیری از افزایش کلسترول، مصرف روغن‌های حیوانی، جامد و نیمه جامد را باید کاملاً محدود کنیم.

وی بابیان اینکه، ارتباط بسیار زیادی با دریافت چربی‌های اشباع و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد، افزود: روغن‌های مایع گیاهی را جایگزین روغن‌های جامد و حیوانی کنیم زیرا لبنیات پرچرب، گوشت‌های پرچرب و دل و جگر و مغز از روغن حیوانی هستند و روغن ماهی و زیتون از انواع مناسب روغن است.

انتهای پیام/ش
برچسب ها: ساری ، چاقی ، مردم ، مازندران ، درصد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.