به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه مهمترین آفت قارچ مگس سرکه است، گفت: برای جلوگیری از ورود مگس سرکه به سالن باید قبل از ورود کمپوست سالن با فرمالین جامد یا مایع ضدعفونی شود.
طهمورث قاسمنژاد افزود: در نخستین روز ورود کمپوست به سالن باید سوراخهای کمپوست به سمت بالا باشد و دمای داخل کمپوست در حد 24 تا 25 درجه تنظیم شود.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری، بعد از دو هفته وقتی ریشهها به اندازه کافی روی سطح کمپوست تشکیل شد به منظور جلوگیری از رشد ریشهها و وادار کردن به تولید قارچ پلاستیک روی کمپوست به طور کامل برداشته شده و خاک پوششی به ضخامت سه تا پنج سانتیمتر روی کمپوست ریخته و خاک سه تا چهار روز قبل با فرمالین ضدعفونی شود.
قاسم نژاد با بیان اینکه برای جلوگیری از این آفت سقف سالن باید با یونولیت عایق بندی شده تا جلوی هدر رفت انرژی گرفته شود، یادآور شد:عرض طبقه های چسبیده به دیوار 80 سانتیمتر و طبقههای وسط 120 سانتی متر باشد.
وی ارتفاع استاندارد سالن را چهار متر اشاره کرد و گفت: با فاصله 80 سانتی متری از سقف، فن ورودی نصب می شود و فن خروجی در ضلع روبرو با فاصله 80 سانتی متر از کف سالن قرار می گیرد.
انتهای پیام/س