سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی که در فاصله افطار تا سحر باید استفاده کنید

با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان همزمان با گرم ترین ماه سال است، بهتر است برای رفع تشنگی نکاتی را رعایت کنید.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ امسال ماه مبارک رمضان مصادف شده است با گرم ترین ماه سال از این جهت برای جلوگیری از دست دادن آب بدن باید تدبیری کرد. 

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در این باره می‌گوید: افراد روزه دار برای کاهش تعرق بهتر است کمتر در معرض گرما قرار بگیرند و تغذیه سالم از جهت آب‌رسانی به بدن داشته باشند. به طور مثال 8 تا 12 لیوان مایعات به فاصله افطار تا سحر میل کند. 

وی ادامه داد: سبزیجات به علت فیبری که دارد باعث آب‌رسانی بدن می‌شود بخصوص استفاده از سبزی خوردن و سالاد توصیه می‌شود. 

وی بیان کرد: البته می‌توانیم با خوردن میوه نیز کمبود  آب بدن را تامین کرد مانند هندوانه‌، توت فرنگی، انگور که به علت فیبر موجود و ویتامین‌ها، املاح را به بدن می‌رسند. 

وی اظهار کرد: نمک‌ها عاملی بر تشدید تشنگی می‌شوند. بنابراین توصیه می‌شود افراد روزه دار از غذاهای شور، آماده و نیمه آماده در وعده سحری اجتناب کنند. 

این متخصص تغذیه گفت: افراد روزه دار بهتر است چای کم رنگ مصرف کنند و یا اگر فردی قهوه میل می‌کند به تعداد یک یا دوبار مشکلی ایجاد نمی‌کند. 


انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.