وی با بیان اینکه هر گونه اقدام مشابه جهت اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی نیاز به تأییدیه مجلس دارد، افزود: افسار پروتکل الحاقی در اختیار مجلس است و مجلس باید در این زمینه تصمیمگیری کند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا توافق ایران و گروه 1+5 هم باید به تصویب مجلس برسد، متذکر شد: معتقدیم اصل و فرع توافق به تأییدیه مجلس نیاز دارد.
بروجردی در ادامه در رابطه با طرحهای مبتنی بر مذاکرات هستهای ایران و گروه 1+5 در کمیسیون متبوع خود گفت: طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای از جمله طرحهایی است که در کمیسیون امنیت مورد بررسی است که نمایندگان میتوانند در جلسه بعداز ظهر امروز کمیسیون، نقطه نظرات خود را طرح مطرح کنند تا این طرح با اصلاحات و پیشنهادات جدید به صحن علنی ارائه شود.
وی در ادامه در رابطه با شرایط بازرسیهای تحت پذیرش پروتکل از مراکز نظامی ایران بیان داشت: معتقدیم تحت شرایط پروتکل و در صورت نهایی شدن مذاکرات و توافق، این مسئله باید با تأیید مجلس بین مراکز حاکمیتی و نظامی مستثنی شود.
نماینده مردم بروجرد در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا تا تیرماه نگارش متن نهایی مذاکرات به پایان میرسد یا خیر گفت: رهبر انقلاب در این رابطه اذعان داشتند که این تاریخ وحی منزل نیست و آنچه مهم است حفظ منافع ملی در توافق است و اگر از زمان عبور کردیم زمان مجددا تمدید خواهد شد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی در ادامه در رابطه با سابقه عهدشکنیهای آمریکا در جریان مذاکرات هستهای بیان داشت: اگر آمریکاییها در جریان مذاکرات به اصطلاح دبه کنند ما هم دبه میکنیم و این توافق بدون شک جاده دوطرفه است.
بروجردی در ادامه در رابطه با کشتی حامل کمک ایرانی به یمن و اظهارات برخی از کشورهای حاشیه مبنی بر این موضوع گفت: عربستان و ائتلاف غیرقانونی و یا هیچ کس دیگر حق بازرسی کشتی ایرانی در یمن را ندارد که حتی نماینده سازمان ملل بر این مسئله تصریح دارد.