سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خبرتوخبر؛

شایعه تقلب در "حاما" شنیده شد/ مأموریت غیرممکن اتحاد میان جناحین/ دوقطبی باهنر-رهروان؛ یک سال مانده تا بهارستان دهم

تو بسته خبرتوخبر این هفته؛ از شایعه تقلب در یکی از احزاب اصلاح‌طلب یک کلاغ چهل کلاغ درست کردیم و دست‌هایمان را در مقابل مأموریت غیرممکن اتحاد جناحین بالا بردیم!

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، در چهاردهمین روز از آخرین ماه سال به سراغ بیستمین بسته از بسته‌های خبری "خبرتوخبر" میریم.

حال و هوای امروز خبرتوخبر یه کوچولو ابریه! چون به سراغ یک دعوای جانانه رفتیم که در اون یک طرف دعوا، اون طرف دعوا رو به صورت کاملا روی پوستی و با عباراتی همچون پخمه! مورد تفقد قرار داده است.

امروز سوژه‌هامون پروپیمونه...از نگاه مردد باهنر نسبت به رهروانی‌ها تا بیرون کشیده شدن 377 رأی از صندوق‌های رأی انتخابات شورای مرکزی یکی از احزاب اصلاح‌طلب در حضور تنها 100 نفر رأی‌دهنده!

دوقطبی!

"محمدرضا باهنر" دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری در گفتگو با "خبرآنلاین"، ابروهای خود را بالا انداخت و با چشمانی ریز‌کرده نسبت به تأسیس "حزب رهروان ولایت" واکنش دوگانه‌ای را نشان داد و در عین استقبال از تشکیل چنین احزابی گفت: "احتمالا اين حزب باز آن حزب فراگيری كه ما در ذهن‌مان است نخواهد بود." 

این اظهارات باهنر در حالی مطرح شد که "کاظم جلالی" -لیدر رهروانی‌ها- در گفتگو با روزنامه اصلاح‌طلب "اعتماد" پاسخ دوبه‌شک بودن باهنر -مرد لابی‌های اصولگرایان- را داد و ضمن انتقاد از انحصارگرایی عده‌ای در جریان اصولگرایی گفت: "جريان رهپويان و ايثارگران، دو جريان در داخل اصولگرايی است كه به هر حال هم‌فكر هستند و معمولا در جلسات همگرايی اصولگرايی اين دو جريان دارای كرسی هستند ولی هنگامی كه به ما می‌رسد كه بخش بزرگی از جريان اصولگرايی در داخل كشور هستيم گفته می‌شود كه هويت شما چيست و اساسا برای چه می‌خواهيد كرسی داشته باشيد و همين الان هم برخی برافروخته شدند كه چرا شما بايد تشكل داشته باشيد."

گزیده اظهارات باهنر: 

* جبهه پايداری اصل نيست، كمااينكه جبهه رهروان امام(ره) و رهبری هم اصل نيست. تأكيداتی كه من دارم اين است كه ما در اين دوره انتخابات، يک تفاوتی با انتخابات‌های دوره‌های قبل داريم. در دوره‌های قبل اصلاح‌طلبان كمرنگ‌تر حاضر می‌شدند. شايد هم طبيعي اين بود كه در ميان اصولگرايان، دو يا سه گروه بحث و رقابت می‌كردند.

* ما در زمانی كه اصلاح‌طلبان حضور كمرنگ‌تری داشتند، اصولگرايان، دو سه گروه بودند و با هم رقابت می‌كردند. الان ما احساس می‌كنيم كه اين دوره اصلاح‌طلبان پررنگ‌تر می‌آيند.

* اينكه ما برويم مستحيل بشويم در پايداری، يا اينكه پايداری بيايد و در ما ادغام بشود وما هر دو برويم در يک گروه سومی ادغام بشويم، اين بحث‌ها نيست.

* اين تصور كه جبهه پايداری محكم سرجای خود ايستاده است و ما بايد برويم خدمت ايشان، اين گونه نيست. عكس اين را هم توقع نداريم كه ما محكم سرجای خود بايستيم و آن‌ها بيايند خدمت ما.

* یک‌بار به "آيت‌الله جنتی" درباره رقيب اصلاح‌طلب خودم نامه نوشتم كه اگر تأييد شود من هركاری خواهم كرد كه رأی نياورد اما او براي نمايندگی فرد صالحی است، تأييدش كنيد.

* اگر آقای "کاظم جلالی" می‌خواهند حزب رهروان ولايت را راه بيندازند، راه بيندازند ما مخالفت نمی‌كنيم و تشويق‌شان هم می‌كنيم.ما احتمالا اين حزب باز آن حزب فراگيری كه ما در ذهن‌مان است نخواهد بود. ما مثلا پنج حزب اصولگرا داريم و اين هم می‌شود ششمين حزب.


از همه این‌ بحث‌‌ها و جدل‌ها که بگذریم، آن چیزی که باید بیش از همه نماد و نمود بیشتری داشته باشد، وحدت میان نیروهای اصولگرا که بسیاری برای زمین زدن آن کمر همت گمارده‌اند، است. نشود که خروجی جلسات همگرایی اصولگرایان که البته تشکیل آن از  اهم امور است، صرفا گرفتن چند عکس یادگاری و خنده‌های از سر ناچاری باشد و همین لبخندهای ژکوند آقایان، پوزخند تلخ رسانه‌های زنجیره‌ای فرصت‌طلب را در پی داشته باشد. از ما گفتن بود!

فحاشی سیاسی

حضور حجت‌ا‌لاسلام والمسلمین "مرتضی آقاتهرانی" دبیرکل جبهه پایداری در برنامه شناسنامه -روز جمعه 8 اسفند- انتقاد وی از 11 روز خانه‌نشینی رئیس‌ دولت‌های نهم و دهم را در پی داشت؛ آقاتهرانی این خانه‌نشینی را به مثابه ایستادن احمدی‌نژاد در مقابل فرمایشات رهبر معظم انقلاب عنوان کرد. همین اظهارت شیخ پایداری بهارستان‌نشین کافی بود تا شمشیر سایت دولت بهار- از رسانه‌های نزدیک به محمود احمدی‌نژاد- بر روی وی و هم‌کیشانش از رو بسته شود.
 
دولت بهار در واکنش به اظهارات استاد اخلاق دولت‌های نهم و دهم، وی و هم‌مسلکانش در پایداری را با الفاظی همچون پخمه‌های سیاسی!، اخباری مسلک و احزاب شکست‌خورده خطاب قرار داد. استفاده از چنین عبارات دم دستی و سطح پایین توسط مدعیان سیاست‌ورزی، این سؤال را به اذهان متبادر می‌نماید که آیا سیاست این روزهای کشور آینه تمام‌نمایی از دیانت است؟ قطعا جواب به این سؤال وقت زیادی را نخواهد گرفت.  


بنازم به این تقلب!

1 اسفندماه بود که هفتمین کنگره سراسری حزب اراده ملت ایران یا همان حاما و به تبع آن انتخابات شورای مرکزی حزب برگزار شد. 8 روز بعد از برگزاری همایش، "اسماعیل مختاری" سخنگوی سابق و "کمال مرادی" رئیس کمیته مالی و پشتیبانی حاما در گفتگوهایی جداگانه با "خبرگزاری فارس" از بروز تقلبی چشم‌گیر در جریان انتخابات شورای مرکزی حزب سخن به میان آوردند؛ به گونه‌ای که نبابر اظهارات مرادی "در جریان انتخابات شورای مرکزی تنها 100 نفر حق رأی داشتند اما از صندوق‌های رأی‌گیری 377 رأی خارج شده است!"

همچنین فارس در گفتگوی دیگری با "محمدامین رضازاده" مدیرکل سیاسی وزارت کشور، نظر و پیگیری وی در این زمینه را جویا شد. رضازاده در این گفتگو ضمن رد کردن ارائه گزارش از سوی نماینده وزارت کشور مبنی بر بروز تخلف در انتخابات شورای مرکزی حاما گفت: برای پیگیری بهتر نیازمند این هستیم که نامه ارسالی به بنده از سوی جمعی از اعضای معترض این حزب به روند انتخابات اخیر حزب اراده ملت کامل‌تر شود. بنابراین پس از کامل شدن نامه بررسی‌ها به صورت بهتر صورت خواهد گرفت.

اما "باشگاه خبرنگاران" نخ این ماجرا را رها نکرد و به سراغ "احمد حکیمی‌پور"، دبیرکل "حاما" و نقطه سیبل انتقادات اخیر برخی مدعیان تقلب در انتخابات شورای مرکزی حزب رفت. حکیمی‌پور در این گفتگو با رد ادعای تقلب در حاما گفت: انتخابات شورای مرکزی در حضور نماینده وزارت کشور برگزار شد و مورد تأیید وی بود. وی افزود: ما همیشه جزء احزاب منظم و بی حاشیه بوده‌ایم ولی برخی افراد که تصور می‌کردند در انتخابات رأی بالایی دارند این بار رأی کافی نیاوردند و به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شدند.  

 
مأموریت غیرممکن

"پرویز سروری" قائم‌مقام جمعیت رهپویان و عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با "خبرگزاری مهر" از تخس و چموش بودن اصلاح‌طلبان برای اختلاف‌افکنی در قائله اصولگرایان گفت و گفت تا به مأموریت غیرممکن اتحاد میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان رسید.

گزیده اظهارات سروری:

* اختلافات بین اصولگرایان و اصلاح‌طلبان را بر سر مبانی است؛ مبانی چیزی نیست که در سطح مشی ترجمه و تعریف شود، تا زمانی که این مبانی در میان اصولگرایان و اصلاح‌طلبان به اشتراک نرسد نمی‌توانیم فرضی را بر نزدیک بودن این دو جریان اصولگرایان قلمداد کنیم.

* هدف اصلاح‌طلبان در طرح پیشنهاد ائتلاف با اصولگرایان معتدل، ایجاد اختلاف در میان اردوگاه اصولگرایی، تولید فضای ناامیدی و دمیدن در چالش‌های درون گروهی اصولگرایان است.

* اصلاح‌طلبان حیات خود را در بلوا، آشوب و چالش می‌دانند و به همین دلیل در استراتژی آن‌ها جایی برای اعتدال و رفتارهای منطبق بر عقلانیت وجود ندارد که بخواهند مدافع آن باشند.

* گروه‌های اصولگرا در مبانی با یکدیگر اشتراک نظر دارند اما ممکن است در روش‌ها و تاکتیک‌ها با هم اختلاف داشته باشند؛  به نظر من امکان ایجاد انسجام و ائتلاف میان اصولگرایان بسیار بالا است.


اندرخم تیزهوشی هاشمی

در آخرین بخش از خبرتوخبر این هفته به سراغ "ناصر ایمانی" فعال رسانه‌ای اصولگرا رفتیم. وی در گفتگویی با "هفته‌نامه مثلث" از دست کم گرفتن مقبولیت "آیت‌الله هاشمی" نزد برخی اعضای مجلس خبرگان صحبت کرد. وی همچنین از خوب بودن موضع‌گیری هاشمی در قبال پرونده صبیه‌اش گفت و افزود که در صورت تکرار شدن چنین موضعی در قبال پرونده آقای "م.ه"، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام احیا خواهد شد.

گزیده اظهارات ایمانی:

* در صورتی که ببیند افرادی که از نظر او صلاحیت کافی برای ریاست خبرگان ندارند، کاندیدا شدند و احتمال رای‌آوری‌شان وجود دارد، آقای هاشمی کاندیدا خواهد شد.

* معتقدم بعضی آقایان هنوز هم مقبولیتی که آقای "هاشمی" در مجلس خبرگان دارد را دست‌کم می‌گیرند، تصور می‌کنند آقای هاشمی آرایش در خبرگان کمتر از آن مقداری است که فکر می‌کند، در حالی که به اعتقاد من خیلی پایگاه آقای هاشمی در میان خبرگان ضعیف نیست، اگرچه ممکن است در مقابل بعضی از چهره‌های دیگر که کاندیدا شوند آقای هاشمی نتواند با آنها رقابت کند و آرایش مقداری کمتر از آن‌ها باشد و به ریاست نرسد ولی در مقابل برخی دیگر به نظر من آقای هاشمی مقبولیت خود را میان خبرگان دارد.

* در مجموع فکر می‌کنم آرای هاشمی‌شاهرودی نسبت به کسی مثل آقای "مصباح" در بین خبرگان بیشتر باشد ولی این را مسلم بدانید که بالاخص آقای هاشمی با تیز‌هوشی که دارد قبل از اینکه بخواهد کاندیدا شود آرا را سبک سنگین می‌کند و معمولا هم آقای هاشمی به علت اینکه یک رجل سیاسی است تلاش می‌کند در میدانی که احتمال دارد پیروز نشود ورود پیدا نکند، الا اینکه به دلایلی بخواهد یک منافع دیگری کسب کند والا به‌طور معمول او حسابگری می‌کند و تیزهوشی سیاسی‌اش هم بالا ست.

* آقای هاشمی هیچ گاه نخواسته تفکیکی بین پرونده پسرش و شخص خودش داشته باشد بنابراین هر آثاری که در آن پرونده رخ دهد قاعدتا بخشی از آن به آقای هاشمی منتقل می‌شود.

* آقای هاشمی در جریان پرونده دخترش خوب حرکت کرد. اگر درباره پرونده پسرش هم به همان خوبی حرکت کند به نظر من چهره آقای هاشمی مقدار زیادی احیا خواهد شد. چون در پرونده خانم فائزه، آقای هاشمی مقاومت یا اعتراضی به رای دادگاه نکرد. دختر او هم شش ماه به زندان رفت و آقای هاشمی هم هیچ گونه اظهارنظری دال بر اعتراض یا ناراحتی در علن نداشت و آن کار در آن مقطع برای آقای هاشمی خوب تمام شد.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.