سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از اضافه کردن این چاشنی درمانی به ساندویچ‌ها غافل نشوید

یکی از چاشنی‌های تند و پرطرفدار دنیا به دلیل مواد مؤثره داخل آن می‌تواند با بسیاری از سرطان‌ها مبارزه کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ یکی از چاشنی‌‌های مشهور که در انواع خوراک‌‌ها و ساندویچ‌ها از آن استفاده می‌شود خردل است.

گفتنی است، کارشناسان به افرادی که در رژیم غذایی آنها انواع خوراک‌های پروتئینی و دریایی وجود دارد توصیه می‌کنند از مصرف این چاشنی همراه با آنها غافل نشوند.

بر اساس جدیدترین تحقیقات در خردل نوعی ماده شیمیایی به نام کورکومین وجود دارد که همان ماده فعال در ادویه زردچوبه است و دارای خواص ضدالتهابی و ضدسرطانی بالقوه‌ای است.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.