غذاهای خانگی در صورت عدم رعایت نکات ایمنی در هنگام پخت خود می‌توانند عامل بیماری شوند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان هشدار میدهند تنها خوردن غذاهای خانگی نمی‌تواند صد درصد مانع از ابتلای افراد به سکته مغزی و بیماری‌های قلبی شود. 

گفتنی است، کار‌شناسان دانشگاه شیکاگو با تجزیه و تحلیل عادات غذایی هزار نفر از زنان سالمند دریافته‌اند، زنان خانه دار به‌دلیل وقت بیشتری که صرف تهیه غذای خانگی می‌کنند ادویه و روغن بیشتری به آن اضافه می‌کنند که می‌تواند در درازمدت باعث انواع بیماری‌های غیر واگیر در افراد شود. 

کار‌شناسان توصیه می‌کنند، بانوان در هنگام پخت غذای خانگی از ادویه، روغن چاشنی در حد مجاز استفاده کنند. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.