دکتر عبداللهی گفت: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که نان بیشترین منبع دریافتی نمک روزانه کشورهای منطقه امرو است.

دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماریهای قلبی و عروقی علت اصلی یک سوم موارد مرگ و میر ناشی از بیماریهای مزمن و علت اصلی مرگ در افراد بالای ۳۰ سال و در دومین علت مرگ در افراد ۱۵-۵۹ سال است. باید توجه داشت که پر فشار خون علت 7.6 میلیون مرگ زودرس و ۲۲ میلیون ناتوانی و عوارض ناشی از بیماری در جهان است. 

وی ادامه داد: مطالعات سازمان جهانی بهداشت بیشترین منبع نمک در کشورهای منطقه امرو را نمک موجود در نان‌ها عنوان کرده است. مطالعات نشان داده که کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ درصدی بیماریهای عروق کرونر می‌شود و حدود 2.5 میلیون مرگ و میر را کاهش می‌دهد. 

عبدالهی تاکید کرد: کاهش مصرف نمک به میزان یک گرم در روز موجب کاهش ۷ درصدی در بروز سکته مغزی و قلبی می‌شود. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار