در گزارش زیر طرز تهیه سبزی پلوی فصل را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این دستور غذای سبزی پلوی فصل ساده‌تر از اونیه که فکرش رو می‌کنید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه
پیاز ۳ عدد
قارچ ۳۵۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
هویج ۳ عدد
خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری
روغن ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه مقداری
زعفران دم کرده به میزان لازم
روغن به مقدار کافی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
۱. برنج را بشویید و به مدت چند ساعت خیس کنید. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کناربگذارید. در قابلمه‌ای کوچک نخود‌ها را با مقداری آب بپزید. خلال بادام را در مقداری آب خیس کنید و بعد از یک ربع بیرون بیاورید.

۲. هویج را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، بعد با مقداری آب بپزید. قارچ را هم ورقه ورقه کنید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. فلفل دلمه‌ای خردشده و قارچ را در روغن تفت دهید.

۳. هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید. برنج را به روش معمول آبکش کنید، بعد به ترتیب برنج و سبزیجات تفت داده شده را لایه لایه درون قابلمه بریزیدو دم کنید. پیاز را در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و برشته شود.

۴. در انتهای پخت پلو و سبزیجات، زعفران دم کرده را روی برنج بریزید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.