به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شوید قورمه یک خورش خوشمزه مازندرانی است که مواد اولیه آن گوشت قرمز یا مرغ، شوید و گوجه سبز است. این خورش لذیذ را میتوانید همراه با کته و سالاد و ماست محلی سرو کنید.
مواد لازم
مرغ:۱ عدد
شوید: نیم کیلوگرم
پیاز سرخکرده: ۲ قاشق غذاخوری
آلوچه (گوجه سبز): نیم کیلوگرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آرد ذرت: ۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
۱- یک قابلمه متوسط بردارید و آن را روی حرارت گاز گرم کنید. سپس پیازهای خرد شده را همراه با روغن یا کره سرخ کنید. بعد پیازها را از روغن در بیاورید.
۲- مرغها را در همین قابلمه سرخ کرده و طلایی کنید.
۳- شویدهای خرد شده را ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
۴- روی گوجهسبزها را با چاقو شکاف ایجاد کنید یا اگر حوصله دارید هسته هایش را بگیرید و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید، مرغ و پیاز سرخشده را در ظرف بریزید و به همراه ۲ پیمانه آب جوش، شکر و نمک و فلفل بگذارید بپزد تا زمانی که مرغ پخته شود. حالا صبر کنید تا خورش جا بیافتد و به روغن بنشیند.
این غذا به دلیل داشتن گوجه سبز و شکر ملس است. اگر دوست دارید ترشتر باشد میتوانید به آن رب نارنج یا آب غوره بیفزایید. گوجه سبزها را تکه تکه نکنید، چون در هنگام پخت کاملا له میشوند و در خورش معلوم نمیشوند. برای زیباتر به نظر رسیدن ظاهر خورش و خوشمزهتر شدن آنها میتوایند گوجه سبزها را نصف کرده یا فقط هسته شان را جدا کنید. گوجه سبز سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین سی است و بدن را در برابر عفونتها و انواع و اقسام بیماریها مقاوم میکند.
برای غلیظتر کردن این غذا میتوانید از آرد ذرت حل شده در آب سرد استفاده کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/