در گزارش زیر طرز تهیه تست کاپ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه تست کاپ را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

۳ قاشق غذا خوری پنیر خامه‌ای
۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۹ عدد نان تست
۲ عدد خیار شور
۱ لیوان سس مایونز
۲ حبه سیر
کالباس (به مقدار لازم)
جعفری (مقداری)


بیشتر بخوانید


دستور تهیه:
نان‌های تست رو با وردنه کمی پهن می‌کنیم تا نازک بشه و اطراف تیره رنگ نان تست رو جدا می‌کنیم.
قالب‌های فنجانی رو با روغن چرب می‌کنیم و نان‌ها را داخل قالب کاپ‌ها قرار میدیم و با قلمو روی نان‌ها رو نیز چرب می‌کنیم. (بهتره از روغن زیتون استفاده کنیم).
قالب‌ها رو داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدیم تا نان‌ها خشک شده و حالتی مانند فنجان پیدا کنه، نان‌ها که سرد شدند، از قالب خارج می‌کنیم.
کالباس رو خرد می‌کنیم، سیر و خیار شور رو هم رنده می‌کنیم و همه رو درون کاسه‌ای می‌ریزیم و با پنیر خامه ای، سس مایونز، روغن زیتون، مقداری جعفری خرد شده، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و مخلوط رو داخل تست کاپ‌ها قرار میدیم و سرو می‌کنیم.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.