باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛
بازار پرندگان فریدونکنار؛ ویترینی خاموش برای طمعورزی شکارچیان
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت پوره اسفناج و سیب زمینی خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ (پخته) ۴ عدد
اسفناج پخته ۲ پیمانه
کره ۷۰ گرم
شیر، پودرکاری ۱/۲ فنجان
نمک و فلفل سیاه، پودرکاری ۱/۲ به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیب زمینی هارا در آب با کمی نمک میپزیم.
۲. اسفناج را در ماهیتابهای جدا به صورت درسته ریخته و با کمی پودر سیر و فلفل و نمک میپزیم.
۳. وقتی ۲ ماده اصلی پخت در ظرفی گود ریخته و ۷۰ گرم کره را اضافه میکنیم به علاوه تمامی ادویهها و نصف فنجان شیر سرد.
۴. حال با دستگاه غذا ساز یا گوشت کوب برقی به آرامی شروع به پوره کردن میکنیم.
۵. وقتی مواد نرم و پوره شد کافی است و غذای یا پیش غذا یا کنار غذای بی نظیر شما آماده است.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/