به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم روش پخت کاپ کیک گلاب با تم (عید قربان) را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه این کیک خوشمزه با ما همراه باشید.
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد ۲پیمانه
گلاب نصف پیمانه
وانیل ۱/۴ق چ
بکینگ پودر ۱ ق غ.
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده رو جدا کنید اول سفیده رو با دورتند همزن میزنیم که حسابی پفکی و سفت بشه و میگذاریم یخچال. حالا مواد زرده و شکر و وانیل رو باهمزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن رو قاطی میکنیم و یک دقیقه دیگر هم میزنیم بعد گلاب را قاطی کرده دوباره یک دقیقه دیگر هم میزنیم حالا آرد رو که قبلاً ۳بار الک کردیم کم کم با آن قاطی میکنیم بعد سفیدهای زده شده رو آروم و بصورت دورانی مخلوط میکنیم ودر قالب چرب شده میریزیم. ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه طبقه وسط فر میگذاریم تا بپزد (دمای فرها فرق دارد) چند دقیقه هم گریل بالا تا روش طلایی بشه. برای تزیین روی کاپ کیکها از خمیر فوندانت استفاده می کنیم.
منبع:jeleh jadid
انتهای پیام/