به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر طعم پرتقال را دوست دارید حتما طعم این کیک را نیز دوست خواهید داشت.
یک بسته پودر کیک پرتقال
یک بسته پودر ژله پرتقال
یک پیمانه آب جوش
یک بسته پودینگ وانیلی
یک پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری عصاره پرتقال
خامه
ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید.
بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید.
اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید.
عصاره پرتقال و وانیل را در کاسه بریزید.
ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید.
نوش جان…
منبع: مجله آلامتو
انتهای پیام/