در این مطلب با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی هندی با ادویه‌ مخصوص آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم آموزش یک وعده غذایی دلپذیر با عطر و طعم ادویه‌های خاص به سبک هندی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی هندی با ادویه‌ مخصوص، با ما همراه باشید.

مواد لازم:
سیب زمینی: ۲ عدد (اندازه بزرگ / پوست کنده و برش داده شده به شکل مکعب‌های متوسط)
کره: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
ادویه چیلی: نصف قاشق چایخوری
زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
گشنیز سبز: ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱_سیب زمینی‌ها را در آب و نمک ریخته، روی حرارت قرار می‌دهیم تا به آرامی پخته شوند.
۲_ کره را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید، پاپریکا، فلفل، زیره، گشنیز خشک شده را اضافه کنید.
۳_سیب زمینی‌ها را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا رنگشان تغییر کند.
۴_ حرارت را خاموش کرده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
خوراک ما آماده است. نوش جان!

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فریده
۱۴:۳۵ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
بسیار عالی
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۲۱:۲۷ ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
والا این شد یک حرفی! طرز تهیه سیب زمینیآخه باید چیزی بگذارید که مردم بتوانند درست کنند.دستتون درد نکنه