به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم آموزش یک وعده غذایی دلپذیر با عطر و طعم ادویههای خاص به سبک هندی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سیب زمینی هندی با ادویه مخصوص، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی: ۲ عدد (اندازه بزرگ / پوست کنده و برش داده شده به شکل مکعبهای متوسط)
کره: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
ادویه چیلی: نصف قاشق چایخوری
زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
گشنیز سبز: ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱_سیب زمینیها را در آب و نمک ریخته، روی حرارت قرار میدهیم تا به آرامی پخته شوند.
۲_ کره را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید، پاپریکا، فلفل، زیره، گشنیز خشک شده را اضافه کنید.
۳_سیب زمینیها را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا رنگشان تغییر کند.
۴_ حرارت را خاموش کرده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
خوراک ما آماده است. نوش جان!
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/