با راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری در خراسان جنوبی با حضور سورنا ستاری، افراد با ایده‌های نو و خلاقانه و شرکت‌های دانش بنیان از تسهیلات این صندوق بهره مند می‌شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،  سورنا ستاری عصرامروز در حاشیه افتتاح صندوق پژوهش و فناوری خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کشور ایران با تمام محدودیت‌های ناشی از تحریم به خوبی از عهده مقابله با این بیماری برآمد.

او با بیان اینکه در حال حاضردرگیری با این بیماری هنوز ادامه دارد و باید تا پایان کار برای نتیجه‌گیری نهایی صبرکرد، افزود: ویروس کرونا یک آزمون برای تمام کشور‌ها در زمینه چگونگی برخورد با آن بود که کشور ایران سربلند شد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد:در موج اول و دوم شیوع کرونا ایران به خوبی توانست تجهیزات مورد نیاز را تأمین کرده و از چندماه پیش تاکنون هیچ گونه تجهیزی در این زمینه از خارج از کشور وارد نمی‌شود.

ستاری با تاکید براینکه شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در مقابله با کرونا بسیار موفق عمل کردند، گفت: در حال حاضر تمام تجهیزات پیشرفته پزشکی، دارو‌های مورد استفاده، تجهیزات حفاظتی مانند ماسک، مواد ضدعفونی و گان در داخل کشور تأمین و تهیه می‌شود.

او یکی از راه‌های تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان را جذب سرمایه از طریق بورس عنوان و بیان کرد: امروز ارزش شرکت‌های دانش بنیان در تابلوی بورس ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است و این در حالی است که هنوز خیلی از شرکت‌های بزرگ دانش بنیان کشور وارد بورس نشده‌اند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه هر سال اتفاقات بسیار مثبتی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان خراسان جنوبی اتفاق می‌افتد، گفت:، اما این استا هنوز تا مزیت‌های ذاتی خود در حوزه اقتصاد دانش بنیان فاصله زیادی دارد.

ستاری عدم حضور سرمایه گذاری‌های مناسب را یکی از مشکلات شرکت‌های دانش بنیان در خارج از مرکز و شهرستان‌ها اعلام و خاطرنشان کرد: یک استار تاپ در شهر‌های بزرگ می‌تواند به راحتی سرمایه‌گذار از بخش خصوصی جذب کند.

ناصری رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی گفت: این صندوق با مشارکت ۴۹ درصدی پارک علم و فناوری و دانشگاه‌های آزاد اسلامی، علوم پزشکی و دانشگاه بیرجند و سهم ۵۱ درصدی بخش خصوصی راه اندازی شده است.


بیشتر بخوانید: افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی بیرجند


او اعتبار اولیه آن را ۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با افتتاح این صندوق که مجوز بانک مرکزی را نیز دارد، پرداخت تسهیلات به افراد با ایده‌های نو و فناورانه آغاز می‌شود.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور برای راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری استان، ۲۹ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده است.

صندوق پژوهش و فناوری در خراسان جنوبی با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و استاندار خراسان جنوبی در محل پارک علم و فناوری استان آغاز بکار کرد.

انتهای پیام/ ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.