در گزارش زیر طرز تهیه خورشت خوشمزه ترشه واش برای ۴ نفر را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می‌شود. این خورش از غذا‌های مخصوص گیلان می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش:
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
مرغ ۴ تکه
رب انار یک قاشق چایخوری
سبزی ترش واش ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
بادمجان متوسط ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد

طرز تهیه خورش ترش واش:

ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و به همراه دو حبه سیر رنده شده تفت بدهید و با زردچوبه تفت بدهید بعد تکه‌های مرغ را اضافه کنید و مقدار کمی فلفل سیاه بریزید و مقداری که مرغ‌ها سرخ شدند سپس یک قاشق چایخوری رب انار بریزید و تفت بدهید و بعد سبزی ترش واش را اضافه کنید و بعد کمی با هم تفت بدهید بعد آب بریزید و اجازه بدهید آرام آرام بپزد و جا بیفتد بادمجان و گوجه را جدا سرخ کنید و هنگام سرو آن را کنار ظرف بگذارید.

نکته برای تهیه خورش ترش واش:

• سبزی خورش ترش واش شامل ترش واش، کاکوتی، چوچاق، گشنیز، نعناع، برگ چغندر و سیر همراه این سبزی‌ها چرخ شود و سرخ شوند و استفاده شوند. میزان ترش واش به بقیه‌ی سبزی‌ها دو به یک یا حتی سه به یک هم استفاده می‌کنند که این کاملا سلیقه‌ای است و مخصوص استان گیلان است.

• سبزی ترش واش را می‌توانید سرخ کنید و بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و هنگام پخت خورش ترش واش استفاده کنید.

• برای پخت خورش ترش واش می‌توانید به جای رب انار از رب آلوچه یا آب نارنج استفاده کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.