در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد:

صرفه جویی ۳۷۰ میلیونی شهرداری طبس در پروژه‌های امسال

شهرداری طبس با انجام اقداماتی در ساخت چند پروژه طی امسال حدود ۳۷۰ میلیون تومان صرفه جویی کرد.

سال گذشته سال اقتصاد مقاومتی بود اما شهرداری طبس امسال نیز این شعار را سرلوحه کار خود قرار داد چرا که به گفته شهردار، حمایت از تولید ملی نیز در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی صورت می‌گیرد پس اقتصاد مقاومتی باید هر روز، هر ماه و هرسال شعارمان باشد و به آن عمل کنیم.

مزار شهدای گمنام طبس که مدت‌ها عدم رسیدگی به آن غربتش را بیشتر می‌کرد و چندین سال بود که غبار قول‌های عمل نشده بر آن سایه افکنده بود این روز‌ها با نور سبز زیبایی خودنمایی می‌کند و طراحی ساده و بی آلایش آن سادگی زندگی شهدا را به ذهن می‌رساند.

شهردار طبس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،در خصوص طراحی این یادمان گفت: این طرح یک الگوبرداری از نخل خرما است که ارتباط معنایی و فیزیکی آن برای من ارزشمند بود و طراحی آن را یک زن طبسی به نام عظیمی‌زاده انجام داد.

بهارستانی یزدی در توضیح ساخت این یادمان گفت: سال‌ها بود که این پروژه در میان مانده بود، شهرداری نیز در شرایط مناسبی از نظر اقتصادی نبود اما تصمیم گرفتیم هم از نیرو‌های انسانی شهرداری و هم از وسایل بلااستفاده، ضایعات، آهن‌آلات و المان‌های استفاده شده در سال‌های گذشته که در انبار شهرداری مانده بود استفاده کنیم و با استفاده از این داشته‌ها برخی نواقص را جبران کنیم.

وی افزود: با این فکر دست به کار شدیم و چند پروژه را که می‌شد در این شرایط با هزینه کمتری ساخته و یا اصلاح شود را انجام دهیم که پروژه بلوار شهدای منا، یادمان شهدای گمنام و خود ساختمان شهرداری را آغاز کردیم.

بهارستانی یزدی در خصوص ساخت یادمان شهدای گمنام طبس گفت: پیمانکار برای اجرای این طرح مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان را پیشنهاد داده بود اما در نهایت شهرداری با ۳۳۰ میلیون تومان از طراحی تا اجرا این یادمان را بنا کرد.

شهردار طبس افزود: هشت ستون این یادمان همگی از موارد موجود در انبار شهرداری و موارد جمع‌آوری شده از سطح شهر اجرا شده که به میزان قابل توجهی در هزینه‌های ساخت این المان صرفه‌جویی ایجاد کرد.

وی همچنین از ساختمان شهرداری طبس نیز به عنوان قدیمی‌ترین ساختمان اداری شهر نام برد و اظهار کرد: شهرداری در جایگاه مادر خیلی از ادارات از شرایط مطلوبی برخوردار نبود و از نظر کیفی، میزان فضای اداری قابل استفاده برای کارکنان و فضای راحت و مورد دسترس برای ارباب رجوع دچار مشکلاتی بود و همواره از سوی حراست و بازرسی استان نیز مورد ایراد قرار می گرفت.

بهارستانی یزدی ادامه داد: با این وجود و شرایطی که از نظر اقتصادی توان تغییرات بزرگ و ساخت و ساز را در ساختمان شهرداری نداشتیم تصمیم گرفتیم از شرایط موجود بهترین بهره را ببریم.

وی تصریح کرد: با استفاده از یک سری پیشخوان‌هایی که در انبار، برخی اتاق‌ها و یا آتش نشانی بی استفاده رها شده بود در فضای خالی میانی سالن شهرداری، فضایی برای کارکردن حدود ۸ نفر از کارکنان را فراهم کردیم و با این کار هم اتاق‌های مجاور فضای بهتری برای کارِ کارکنان و حضور راحت‌تر ارباب رجوع پیدا کرد و هم سالن شهرداری به فضایی مناسب برای کارکنان و مراجعان تبدیل شد.

بهارستانی یزدی تأکید کرد: اگر قرار بود همین پارتیشن بندی با اقلام نو و جدید ساخته شود بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه در بر داشت اما امروز این کار تنها با مجموع ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان دستمزد و هزینه‌های جانبی انجام شد.

شهردار طبس گفت: ۹۰ درصد از المان‌های نوروزی سال‌های پیش نیز از انبار خارج و با تغییراتی جزئی و یا تغییر کاربری در فضا‌های مختلف به کار می‌رود تا صرفه جویی مناسبی در هزینه و وقت نیز داشته باشیم.

وی در خصوص بلوار شهدای منا نیز افزود: این پروژه سه میلیارد تومان برآورد هزینه داشت و از سال ۱۳۸۱ آزادسازی آن آغاز شده بود و در شرایط اقتصادی موجود این پروژه بهترین پروژه‌ای بود که ما می‌توانستیم با توان و ماشین‌آلات خود انجام دهیم و هزینه اضافه‌ای نکنیم.

بهارستانی یزدی گفت: بلوار شهدای منا نیازمند ۲۱ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۳۳ هزار متر مکعب خاکریزی و یک پل روی رودخانه بود و به دلیل عبور آب نهرین از عرض ۴۰ متری بلوار در سه محل، احتیاج به چند شترگلو داشت و این شترگلو‌ها اجرا شد که اجرای آن‌ها نیز دردسر‌های خاص خود را داشت.

شهردار طبس افزود: زمانی که این پروژه آغاز شد گمان می‌کردم پس از چهار سال تمام شود اما با پیشرفت خوبی که داشتیم احتمالاً تا اواسط سال آینده این پروژه به پایان برسد.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار