سردار سلامي در جمع خبرنگاران:

پهپادهايي با عمق عملياتي بسيار زياد در اختيار داريم/ استقرار پاتریوت تنش‌ها را افزايش مي‌دهد

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به استقرار موشک‌های پاتریوت در ترکيه گفت: ما اساسا هر نوع ورود سیستم جدید را به منطقه برای نظام امنیت منطقه‌ای مضر می‌دانیم و معتقدیم که اینها به توسعه تنش‌ها و ایجاد رقابت‌های تسلیحاتی جدید کمک خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار دفاعی - امنیتی باشگاه خبرنگاران، سردار حسين سلامی، عصر امروز در حاشيه همایش "جغرافیا، توسعه، دفاع و امنیت" که در تالار غدیر وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تنگه هرمز برای سال‌های طولانی نقش حیاتی و مهمی را هم در تحولات سیاسی و هم در وضعیت اقتصادی و امنیتی و ژئوپلتیک دنیا خواهد داشت و حتی ممکن است که نظم و نظام جدید جهانی نیز در منطقه اتفاق بیافتد.

وی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نیروی دریایی و سایر نیروهايش در خلیج فارس و تنگه هرمز مأموریت و مسئولیت بزرگی داشته و برای اینکه هر ساله بتواند مأموریت دفاعی خود و مسئولیتش را با مقتضیات تطبیق دهد و تمریناتی متناسب با دفاع روز داشته باشد، معمولا رزمایش‌هایی را در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز صورت داده و امسال نیز شاهد رزمایش بزرگ دیگري در این منطقه خواهیم بود که فرمانده نیروی دریايی سپاه آنرا اعلام کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه موضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص استقرار موشک‌های پاتریوت در منطقه چیست، گفت: ما اساسا هر نوع ورود سیستم جدید را به منطقه برای نظام امنیت منطقه‌ای مضر می‌دانیم و معتقدیم که اینها به توسعه تنش‌ها و ایجاد رقابت‌های تسلیحاتی جدید کمک خواهد کرد و پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های تنش در منطقه را افزایش خواهد داد و اساسا استقرار سلاح‌های بیگانگان، علائم خوبی برای استقلال سیاسی آنها نیست.

سردار سلامي ادامه داد: فکر می‌کنیم کشورهای منطقه باید مانع استقرار این سلاح‌ها در کشور‌های خود شوند.

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص تحولات سوریه تصریح کرد: تحولات سوریه را تعقیب کرده‌ام چرا که در این کشور جنگ جاری است و نتایج خاص خودش را خواهد داشت، ولی قضاوت در مورد اینکه نتایج دقیق این جنگ چه خواهد بود طبیعتا در آینده مشخص خواهد شد.

جانشین فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوال دیگری در مورد شکار پهپاد جاسوسی آمریکا توسط نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: ما توانايي ساخت پرنده‌های بدون سرنشین که عمده ماموریت آنها شناسایی است و در سایر عرصه‌های دفاعی هم کاربرد دارند، را داريم.

سردار سلامي افزود: پرنده اسکن ایگل که توسط نیروی دریایی سپاه شکار شد با قاطعیت می‌توان گفت که بسیار عقب مانده‌تر از هواپیماهایی است که ما تولید کرده‌ایم چرا که ما پهپادهایی داریم که با عمق عملیاتی بسیار زیاد و به صورت رادار گریز و با تصویربرداری‌های دقیق به صورت عملیاتی فعال هستند، البته این پهپادها حاصل تلاش ما در جنگ عملیاتی با دشمن است.

وی در پاسخ به سوالي مبني بر حضور 93 ناو جنگی در منطقه تصریح کرد: این مسئله جدیدی نیست که نیروهای بیگانه امروز در منطقه حضور دارند و خلیج فارس از سال‌های پایانی دفاع مقدس، همیشه درگیر با نیروهای خارجی بوده است. حضور مستقیم آمریکا در منطقه برای ايجاد شکاف در روابط کشورهای دوست منطقه است.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: هیچ وقت حضور نیروهای بیگانه به امنیت منجر نشده، بلکه همواره ظرفیت‌های وقوع ناامنی را افزایش داده که از این نظر مورد اعتراض ما قرار گرفته و ما فکر می‌کنیم کشورهای منطقه باید با هم تصمیم گرفته و مانع حضور آنها در منطقه شوند.

سردار سلامي در پاسخ به سوالي مبني بر اینکه جمهوری اسلامی ایران چه زمانی قرار است به نمایندگان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بازدید از پارچین را بدهد، خاطرنشان کرد: من نسبت به این موضوع اطلاع دقیقی ندارم.

انتهاي پيام/ش

برچسب ها: سلامی ، تنگه ، هرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار