رییس کل دادگستری البرز گفت: بیش از ۲۶۱ هکتار از اراضی ملی این استان سال گذشته با همکاری دستگاه‌های اجرایی از دست متصرفان غیرقانونی آزادسازی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان  - حسین فاضلی هریکندی گفت: از مجموع این اراضی ۱۹۶ هکتار مربوط به حوزه اداره کل راه و شهرسازی و بیش از ۶۵ هکتار مربوط به اداره کل منابع طبیعی بوده است.

وی اضافه کرد: میزان آزادسازی اراضی ملی و منابع طبیعی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن رشد هفت درصدی داشت.

 فاضلی هریکندی با بیان اینکه میزان رفع تصرف اراضی ملی در حوزه راه و شهرسازی سال گذشته رشد ۷۲ درصدی داشت، بیان کرد: با ظرفیت‌های ایجاد شده و اقدامات پیشگیرانه در حوزه اداره کل منابع طبیعی، میزان تصرفات با کاهش ۵۰ درصدی روبه رو بود‌.

وی با ابراز امیدواری بر اینکه با افزایش نظارت‌های دستگاه‌های متولی شاهد کاهش تعدی و تصرف اراضی ملی در سال جاری باشیم، خاطرنشان کرد: در این خصوص به اداره کل بارزسی استان البرز برای رصد و نظارت بر اقدامات مدیران ماموریت داده شد و قطعا با هرگونه ترک فعل مدیران استانی و شهرستانی در این حوزه برخورد قضایی خواهد شد.

منبع : دادگستری البرز 

 

برچسب ها: اراضی دولت ، رفع تصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.