ایلان ماسک، مارک زاکربرگ و جف بیزوس همزمان با اعلام خبر اعمال تعرفه‌های ترامپ، چندین میلیارد دلار ضرر کردند. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - پس از آنکه اعمال تعرفه‌های ترامپ موجی از شوک را در سراسر وال استریت ایجاد کرد، ثروتمندترین افراد جهان میلیارد‌ها دلار از دارایی خالص خود را تقریبا یک شبه از دست دادند.

گفته شده که دارایی خالص «ایلان ماسک» مالک اسپیس ایکس ۳۰.۹ میلیارد دلار کاهش یافته است. همچنین «جف بیزوس» مالک آمازون به میزان ۲۳.۴۹ میلیارد دلار و «مارک زاکربرگ» بنیان‌گذار متا به میزان ۲۷.۳۴ میلیارد دلار ضرر کردند. این ضرر‌ها در مجموع دو روز (پنجشنبه و جمعه) به ثبت رسیده است. هر سه این افراد در مراسم تحلیف ترامپ حضور داشتند و نزدیکی آن‌ها با رئیس جمهور آمریکا در آن زمان به سوژه رسانه‌ها تبدیل شد.

به گزارش بلومبرگ، ۵۰۰ فرد ثروتمند جهان در دو روز گذشته بیشترین ضرر دو روزه ثبت شده را تجربه کرده‌اند. 

بیشتر دارایی خالص ماسک، بیزوس و زاکربرگ به خاطر شرکت‌هایی است که اداره می‌کنند. از آن جایی که کالا‌های صنعتی در آمریکا تا حد زیادی به واردات از چین، هند و تایوان وابسته هستند، اعمال تعرفه می‌تواند به طور ویژه به سهام شرکت‌های فناوری ضربه بزند.

ترامپ اعلام کرده که از امروز (۵ آوریل) بر کالا‌هایی که از تایوان وارد می‌شود تعرفه ۳۲ درصدی، بر کالا‌هایی که از هند وارد می‌شود تعرفه ۲۶ درصدی و بر کالا‌های چینی تعرفه ۵۴ درصدی اعمال خواهد کرد. 

ماسک که از نزدیک به عنوان مشاور ارشد با ترامپ کار می‌کند و در وزارت کارآمدی نیز مشغول به فعالیت است، در ابتدای سال ۲۰۲۵ ضرر مالی دیگری را تجربه کرد. گزارش‌ها نشان می‌دهد که شرکت تسلای او در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۳ درصد افت فروش داشته که بدترین میزان فروش در ۴ سال گذشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۱۶ فروردين ۱۴۰۴
این سرمایه گذاران مثل ایلان ماسک وغیره با زوره کشیدن بی جای ترامپ ودارودسته اش در گرداب ترامپ غرق وورشکسته خواهندشد
آخرین اخبار