مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری سیستان و بلوچستان از سرمایه گذاری ۱۶ شرکت بخش خصوصی برای استفاده از ظرفیت انرژی بادی و خورشیدی در این استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان  ؛ بتول شهرکی  اظهار کرد: ۱۲ شرکت بخش خصوصی به ظرفیت ۸۱۰ مگاوات انرژی خورشیدی در سیستان و بلوچستان و چهار شرکت سرمایه گذاری به ظرفیت ۱۱۵۰ مگاوات نیروگاه بادی در میل نادر در ۲ سال گذشته مجوز صادر و در حال اجرای طرح‌ها هستند.
وی از ایجاد زیرساخت‌های عمرانی و تامین حامل‌های انرژی در راستای جهش تولید خبر داد و افزود: سرمایه گذاری در راستای جهش و رشد روز افزون تولید با ایجاد زیرساخت‌های مناسب عمرانی و تأمین حامل‌های انرژی که مهمترین آن زمین، آب، برق و سوخت است اجرایی خواهد شد.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال‌های اخیر به دلیل ناترازی تولید انرژی برق و کمبود سوخت، صنایع بزرگ و کوچک کشور و به تبع آن تولید و ارزش افزایی با رکود مواجه شد و همین امر باعث شده تا دولت و بخش خصوصی پیشروی به سمت تولید انرژی‌های تجدید پذیر کنند.
وی بیان کرد: دولت برای جبران کمبود حامل‌های انرژی تصمیم به بهره‌مندی از توان بخش خصوصی در تولید برق از طریق انرژی‌های تجدید پذیر کرد و بر همین اساس می‌بایست موانع و محدودیت‌های پیش رو بویژه در استان از طریق دستگاه‌های متولی رفع تا در ایجاد نیروگاه‌های بادی و خورشیدی تسریع شود.
شهرکی تاکید کرد: هزینه تمام شده بسیار بالا به ویژه اینکه درصد بالایی از تجهیزات سولار و بادی وارداتی است و واحد‌های تولید تجهیزات سولار و بادی در کشور نیاز سرمایه گذاران این بخش را تامین نمی‌کند، محدودیت در تخصیص ارز برای ورود تجهیزات مربوطه، زمان‌بر بودن فرآیند واگذاری زمین با توجه به محدودیت‌های مترتب بر این فرایند‌ها در کشور از جمله موانع پیش روی در ایجاد نیروگاه‌های انرژی‌های تجدید پذیر است.
وی تصریح کرد: طرح‌های سرمایه گذاری شده در سیستان و بلوچستان با همت و حمایت استان در واگذاری زمین تامین مالی و کمک در تخصیص ارز جهت ورود تجهیزات تعدادی از این طرح‌ها در ابتدای بازه زمانی پیک برق به بهره برداری خواهد رسید و در صورت حمایت مالی وزارت نیرو ظرفیت بالایی از نیروگاه‌های مربوطه تا آخر سالجاری به ثمر خواهد رسید که کمک شایانی به تامین منابع انرژی خواهد کرد.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری سیستان و بلوچستان افزود: همچنین اجرای هشت هزار و ۲۰۰ نیروگاه پنج کیلو واتی در منطقه سیستان در سال گذشته و حمایت از صنایعی که اجرای مزرعه خورشیدی و خودکفایی در تأمین برق را در دستور کار دارند یکی دیگر از اقدامات استان در زمینه تامین این زیر ساخت مهم و حامل ارزش افزای انرژی است.

استانداری سیستان وبلوچستان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار