دولت قطر گزارش‌ رسانه‌های اسرائیلی موسوم به «قطر گیت» که درباره پرداخت پول برای کمرنگ جلوه دادن میانجی‌گری مصر در جنگ غزه است را تکذیب کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دولت قطر گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر پرداخت پول برای تضعیف نقش میانجی‌گری مصر در مذاکرات آتش‌بس غزه را به‌شدت تکذیب کرد. این ادعا‌ها که تحت عنوان «قطر گیت» مطرح شده‌اند، از سوی رسانه‌های صهیونیستی منتشر شده است. 

به گزارش نیویورک تایمز، دفتر اطلاع‌رسانی بین‌المللی دولت قطر در بیانیه‌ای رسمی، این گزارش‌ها را «دروغ» خواند و تأکید کرد که چنین ادعا‌هایی کاملاً بی‌اساس بوده و تنها به توطئه‌هایی دامن می‌زند که هدفشان تضعیف تلاش‌های میانجی‌گری و تفرقه‌اندازی میان ملت‌های برادر است. 

در این بیانیه آمده است: «قطر به نقش دیپلماتیک و انسانی خود در میانجی‌گری بین طرفین برای پایان دادن به جنگ فاجعه‌بار غزه پایبند است و به‌صورت مستمر با مصر همکاری می‌کند تا فرصت‌های دستیابی به آتش‌بس پایدار و حفاظت از غیرنظامیان را تقویت کند.» این کشور همچنین از «نقش محوری مصر» در فرآیند میانجی‌گری تقدیر کرد و بر هماهنگی روزانه دو کشور برای موفقیت در این مأموریت مشترک تأکید نمود. 

به گفته دولت قطر، این اتهامات بخشی از تلاش‌های مداوم برای منحرف کردن توجه جهانیان از فجایع انسانی در غزه و سیاسی‌تر کردن جنگ است. 

بازداشت مشاوران نتانیاهو در پی رسوایی قطر گیت 

در همین رابطه، رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده‌اند که دو مقام ارشد دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، به اتهام دریافت رشوه از قطر برای تحریف نقش مصر در مذاکرات و بزرگ‌نمایی نقش دوحه بازداشت شده‌اند. پلیس رژیم صهیونیستی روز دوشنبه اعلام کرد که یوناتان اوریچ (مشاور نتانیاهو) و ایلی فیلدشتاین (سخنگوی سابق وی) را در ارتباط با این پرونده بازداشت کرده است. این دو به اتهاماتی همچون «تماس با عامل خارجی»، «ارتکاب خیانت در امانت»، «اخذ رشوه» و «جرائم مالیاتی» تحت بازجویی هستند.

منبع: نیویورک تایمز

برچسب ها: قطر ، آتش بس غزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۴
والله از سران بی تفاوت و روزه سکوت و کمای اختیاری در مورد نسل کشی و جنایت جنگی توسط باند تبهکار و نابکار و تروریستی صهیونیستی ...بعید نیست که قطر اینکار را کرده باشد تا شاید از عذاب وجدان نسل کشی فلیسطینی ها کاسته بشه و خودی نشان دهد
آخرین اخبار