مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توجه به پیک سفر‌ها به مسافران هوایی توصیه می‌شود در جهت تسهیل حتما بلیت رفت وبرگشت را باهم خریداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- مهدی رمضانی  مدیرروابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه به تمامی مسافران بخش هوایی توصیه می شود که در مسیرهای پر تقاضا و با توجه به پیک پروازی حتما بلیت رفت وبرگشت را باهم خریداری کنند گفت:کمبود بلیتی وجود ندارد اما با توجه به پیک سفرها برای آنکه مسافران با مشکل مواجه نشوند توصیه میکنم بلیت رفت و برگشت را باهم خریداری کنند.

وی اظهار کرد :  با توجه به نزدیک شدن به ایام پر ترافیک در نیمه دوم سفرهای نوروزی همچنین فرارسیدن عيد سعید فطر و افزایش تقاضا برای سفر به مسافران توصیه می شود نسبت به تهیه بلیت هواپیما به صورت رفت و برگشت اقدام کنند تا با مشکل مواجه نشوند.

 مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری توضیح داد:این موضوع درخصوص مسیرهای منتهی به  مناطق گردشگری و زیارتی به ویژه مشهد مقدس، کیش و قشم حائز اهمیت است.

 

 

 

برچسب ها: حمل ونقل ، بلیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار