سرلشر رحیم‌صفوی گفت: دوران اقدامات یکجانبه صهیونیست‌ها بدون پاسخ، به سر آمده و محور مقاومت در برابر هرگونه تعدی پاسخی کوبنده خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان -سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی در سخنرانی روز جهانی قدس در میان مردم ولایتمدار سمنان در مصلای این شهر گفت: خروش عظیم و میلیونی مردم روزه دار در اقصی نقاط ایران و جهان، گفتمان قدرت بخش و الهام بخش در عرصه بین المللی و در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و غزه به وجود آورد.

وی خطاب به راهپیمایان سمنانی اظهار داشت: شما مردم مؤمن، قدرتمند، شجاع، صبور و دلاورخیز استان سمنان، جوانان برومند سمنان و تمامی مردم عزیز ایران باحضور اقتدارآفرین خود در راهپیمایی دشمن شکن روز قدس نشان دادید به رغم تحریم‌های ظالمانه و فشار‌های اقتصادی، ملتی وفادار به امام بزرگوار و رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی هستید.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به تاریخ تحولات فلسطین گفت: حدود ۷۷ سال قبل، یعنی در سال ۱۹۴۸ میلادی بزرگترین توطئه و فاجعه انسانی و سیاسی توسط انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها برای اشغال فلسطین با چندهدف شکل گرفت.

سرلشکر صفوی هدف اول ایجاد یک گسل و یک شکاف عمیق و یک غده سرطانی بدخیم در قلب جغرافیای جهان اسلام بود که مانع وحدت و بهم پیوستگی ملت‌های اسلامی در سه قاره آفریقا، آسیا و اروپا شود.

استاد تمام جغرافیای سیاسی ادامه داد: ایجاد ناامنی و تنش پایدار، حضور نظامی قدرت‌های فرامنطقه‌ای مثل آمریکا از شمال آفریقا مثل لیبی تا منطقه غرب آسیا مثل منطقه دریای سرخ و خلیج فارس و کشور‌های پیرامونی آن هدف دوم اشغال سرزمین فلسطین بود، به بهانه ناامنی اسرائیل ولی در حقیقت برای فروش میلیارد دلاری سلاح و محصولات غربی و غارت منابع نفت و گاز و سایر منابع کشور‌های این منطقه.

به گفته سرلشکر صفوی حل بحران یهودیت و مسیحیت در اروپا و آمریکا و انتقال این بحران به سرزمین‌های اسلامی با غصب سرزمین فلسطین و تشکیل دولت جعلی یهودی صهیونیستی نیز هدف سوم این توطئه انگلیسی و آمریکایی بود.

وی در ادامه با اشاره به تحولات جاری در فلسطین اشغالی، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی پس از هفت دهه جنایت و سرکوب اکنون در آستانه سقوط قرار گرفته و مقاومت اسلامی توانسته است معادلات منطقه را به‌طور اساسی تغییر دهد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با تأکید بر اهمیت راهپیمایی روز جهانی قدس در جمعه آخر ماه مبارک رمضان این روز را نماد همبستگی امت اسلامی در برابر اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی دانست و افزود: رژیم صهیونیستی طی دهه‌های گذشته با شهرک‌سازی، بازداشت هزاران فلسطینی، محاصره و سرکوب مردم بی‌دفاع، کوشیده تا آرمان مقاومت را از اذهان جهانیان محو کند، اما امروز مقاومت اسلامی به‌ویژه جنبش حماس که در سال ۱۹۸۷ میلادی توسط شیخ احمد یاسین بنیان گذاشته شد و با رهبری رهبرانی همچون عبدالعزیز الرنتیسی، خالد مشعل، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار پرچم مبارزه را برافراشته و به رغم تمامی فشار‌ها همچنان با قدرت در برابر اشغالگران ایستادگی می‌کند.

سرلشکر صفوی با اشاره به عملیات "طوفان الاقصی"، که حدود ۱۵ ماه پیش توسط نیرو‌های مقاومت فلسطین اجرا شد، این حمله را نقطه عطفی در مبارزات ملت فلسطین دانست و افزود: این عملیات برق‌آسا که با نفوذ گسترده نیرو‌های مقاومت از طریق تونل‌های زیرزمینی به شهرک‌های صهیونیستی همراه بود، ضربه‌ای سنگین و غیرقابل جبران به رژیم صهیونیستی وارد کرد و چنان غافلگیری در صفوف صهیونیست‌ها ایجاد کرد که وزیر خارجه دولت بایدن آن را "شکستی مفتضحانه" برای اسرائیل و هم‌پیمانانش توصیف کرد.

وی با اشاره به اینکه پس از این شکست، رژیم صهیونیستی با تهاجم گسترده هوایی و زمینی، تلاش کرد تا مقاومت را به‌طور کامل سرکوب کند و نوار غزه را به ویرانه‌ای تبدیل نماید، اما تخریب ۷۰ درصدی زیرساخت‌ها، محاصره دو میلیون فلسطینی و قطع کامل آب، غذا و دارو نیز نتوانست اراده مردم این سرزمین را در هم بشکند افزود: این جنگ نه‌تنها رژیم اشغالگر را به اهدافش نزدیک نکرد بلکه با افزایش هزینه‌های سیاسی و نظامی پایه‌های آن را بیش از پیش متزلزل ساخت.

رئیس کمیسیون دفاعی امنیتی شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی تصریح کرد: نخست‌وزیر این رژیم با چالش‌های جدی در عرصه سیاسی و قضایی مواجه است و نتانیاهو نه‌تنها به‌دلیل پرونده‌های فساد مالی و تخلفات حکومتی بلکه به دلیل جنایات فراوان، فردی فاسد و محکوم است که تحت تعقیب قرار دارد.

وی در ادامه به نقش گسترش‌یافته جبهه مقاومت در منطقه اشاره کرد و گفت: امروز دیگر تنها فلسطین در برابر اشغالگران نمی‌جنگد، بلکه محور مقاومت از یمن، لبنان، عراق و سایر نقاط منطقه به حمایت از ملت فلسطین برخاسته است.

وی تصریح کرد: جنبش انصارالله یمن با تسلط بر تنگه راهبردی باب‌المندب، توانسته ارسال کمک‌های دریایی به رژیم صهیونیستی را متوقف کند و با حملات موشکی و پهپادی، کشتی‌های وابسته به این رژیم را هدف قرار دهد.

سرلشکر صفوی همچنین به نقش حزب‌الله لبنان در تحولات اخیر اشاره کرد و افزود: این جنبش، با انجام عملیات‌های تهاجمی علیه مواضع صهیونیستی، چنان ضرباتی بر دشمن وارد کرده که حتی با شهادت سید حسن نصرالله و جانشین وی، سید هاشم صفی‌الدین، نیز جریان مقاومت متوقف نشده است.

وی تأکید کرد که حزب‌الله، با رهبری جدید شیخ نعیم قاسم، با قدرتی مضاعف مسیر مبارزه را ادامه می‌دهد و تسلیحات پیشرفته این گروه، معادلات راهبردی منطقه را دستخوش تغییر کرده است.

سرلشکرصفوی همچنین به پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: حملات موشکی ایران تحت عنوان "وعده صادق ۱ و ۲"، پس از هدف قرار گرفتن کنسولگری ایران در دمشق و شهادت سردار سرلشکر محمدرضا زاهدی نشان داد که دوران اقدامات یکجانبه صهیونیست‌ها بدون پاسخ، به سر آمده و این حملات، رژیم صهیونیستی را به وحشت انداخته و نشان داد که محور مقاومت در برابر هرگونه تعدی پاسخی کوبنده خواهد داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به حمایت‌های بی‌دریغ آمریکا از رژیم صهیونیستی پرداخت و افزود: چه در دوره بایدن و چه در دوره ترامپ سیاست‌های کاخ سفید همواره بر مبنای تقویت اسرائیل و سرکوب مقاومت بوده است.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: دولت بایدن حتی پیشنهاد‌هایی برای امتیاز دادن به انصارالله یمن مطرح کرده بود تا آنها در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کنند، اما رهبر شجاع انصارالله، سید عبدالملک الحوثی این پیشنهاد را رد کرد و بر تداوم مقاومت تأکید ورزید.

سرلشکر سید یحیی صفوی با اشاره به رشد مخالفت‌های جهانی با رژیم صهیونیستی افزود: موج بیداری ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواهان جهان، عرصه را بر صهیونیست‌ها تنگ کرده است و تاکنون بیش از ۵۷ کشور، سفارت اسرائیل را تعطیل کرده‌اند و روند تحریم‌های اقتصادی علیه این رژیم، به‌ویژه از سوی کشور‌های اسلامی در حال گسترش است.

وی در ادامه راهبرد‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، رسانه‌ای و مجهزشدن به فناوری‌های نو را به منظور مقابله با رژیم جعلی صهیونیستی و کمک به مقاومت اسلامی مردم مظلوم فلسطین پیشنهاد داد و با اشاره به راهبرد تداوم مقاومت و توسعه جهاد مسلحانه در کرانه باختری بر لزوم حمایت همه جانبه مادی و معنوی یک میلیارد و هفتصد میلیون مسلمان جهان از جهاد مسلحانه و مقاومت اسلامی مردم ساکن فلطسین اشغالی تأکید کرد و افزود: مخالفت ملت‌های عربی و اسلامی منطقه از برقراری روابط سیاسی، اقتصادی دولتهایشان در پیمان ابراهیم با رژیم کودک کش اسرائیل از مسائل مهمی است که امروز در حال رخ دادن است.

سرلشکر صفوی با تأکید بر لزوم بستن سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در کشور‌های منطقه عنوان کرد: امروز استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های کشور‌های مخالف امریکا مانند چین، روسیه و سایر کشور‌های مستقل جهت ارسال تجهیزات نظامی و کمک‌های اقتصادی ضرری است و لازم است تا حمایت از بازگشت چندین میلیون فلسطینی آواره شده به سرزمین مادریشان و برگزاری رفراندم برای تعیین سرنوشت خود جدی گرفته شود.

وی با تأکید بر لزوم تحریم کالا‌های اسراییلی و آمریکایی توسط مسلمانان جهان و دولت‌های عربی و اسلامی عنوان کرد: اتخاذ راهبرد‌های فرهنگی، رسانه‌ای، اجتماعی و تبلیغی و بهره بردن از فضای مجازی به منظور آگاه‌سازی مسلمانان و آزادی‌خواهان، اساتید دانشگاه‌ها و دانشمندان مسلمان از خطر بزرگ صهیونیسم بین‌الملل برای تمام کشور‌ها و ملت‌های مسلمان و ضرورت مقابله با این رژیم کودک کش موضوع اساسی است که باید به آن توجه شود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پایان سخنان خود خطاب به مردم استان سمنان و راهپیمایان روز جهانی قدس، تأکید کرد که آینده فلسطین با گذشته آن تفاوتی بنیادین دارد و امروز مقاومت اسلامی نه‌تنها در فلسطین بلکه در سراسر منطقه، به قدرتی تعیین‌کننده تبدیل شده و به فضل الهی نابودی رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری در دسترس قرار گرفته به برکت خون شهدای مقاومت دوران افول این رژیم آغاز شده و با تداوم ایستادگی ملت‌های مسلمان، به‌زودی صفحه‌ای از پیروزی مقاومت در تاریخ منطقه رقم خواهد خورد.

منبع: تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.