
باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از رسانه مالیاتی ایران، سید محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور اظهار کرد: کثرت مقررات ابطالی سازمان امور مالیاتی کشور در دیوان عدالت اداری و اثرات سوء آن بر امنیت اقتصادی و شفافیت فضای کسب و کار، فرآیندهای مالیات ستانی و جایگاه این سازمان از منظر جامعه مالیاتی همواره در زمره مشکلات مبتلابه در سنوات دور و نزدیک بوده است؛ به نحوی که در دیدار وزیر اقتصاد وقت با رئیس قوه قضائیه در سال ۱۴۰۱ این مهم به عنوان یکی از نقاط ضعف سازمان، مطرح و گوشزد شده بود.
وی افزود: براساس بازطراحی فرآیندهای درون سازمانی و تغییر جدی در مناسبات سازمان با دیوان عدالت اداری طی سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ صرفاً ۲۷ مورد از مقررات درون سازمانی از سوی دیوان عدالت اداری ابطال شده که در مقایسه با دوره مشابه دو سال پیشتر از آن (۱۴۰۰ و ۱۴۰۱) که ۶۵ مورد ابطال شده بود، روند کاهشی ۵۸ درصدی را نشان میدهد.
سبحانیان در ادامه به دلایل اصلی تحقق روند کاهش دادخواستهای مطروحه در دیوان عدالت اداری علیه این سازمان و کاهش مصوبات ابطالی درون سازمانی پرداخت و گفت: اصلاح فرآیند صدور مقررات و مرجع آن، افزایش تعاملات با مدیران و قضات دیوان عدالت اداری، دفاع مؤثر از مقررات در دیوان عدالت اداری و اصلاح مقررات خلاف قانون چهار دلیل اصلی و عمده این موضوع هستند.