معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: با رشد نزدیک به دوبرابری نسبت به سال گذشته، امسال ۲۰۳ مسجد برای احیا داشتن شب نیمه شعبان در جای‌جای استان قم میزبان مومنین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رسول ابوالقاسمی عصر امروز در گفت‌وگویی خبری با تبریک ایام اعیاد شعبانیه، عنوان کرد: در روایات متعدد از ائمه اطهار (ع) سفارش به احیای شب ولادت حضرت مهدی (عج) شده است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به روایتی از امام زین‌العابدین (ع) بیان کرد: حضرت پیرامون فضیلت احیای شب نیمه شعبان فرمودند که هر کس این شب را به راز و نیاز و عبادت بپردازد، دل او نمی‌میرد در روزی که دل‌ها بمیرند.

وی با اشاره به برپایی سنت حسنه احیای نیمه شعبان در ۱۱۰ مسجد در سال گذشته، افزود: امسال با همت جمعی صورت گرفته در ۲۰۳ مسجد استان قم مراسم احیای نیمه شعبان برپا می‌شود که سخنرانی، حلقه معرفت، جشن و سرور، قرائت دعا و نیایش از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده در این شب است.

ابوالقاسمی اظهار کرد: با کمک خیرین و نذورات مردمی و حمایتی که توسط سازمان تبلیغات صورت گرفته، ۵ هزار پرس غذای گرم نیز برای وعده سحر در این مساجد فراهم شده است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم تصریح کرد: ۱۴ مسجد نیز با جمعیتی ۲ هزار نفره به صورت اختصاصی اقدام به برپایی مراسم احیا ویژه بانوان کرده‌اند که بسیار امری شایسته است.

وی در ادامه تأکید کرد: صبح روز نیمه شعبان که روز جمعه است، در ۴۰۰ مسجد مراسم پرفیض قرائت دعای ندبه و استغاثه از امام زمان (عج) دایر می‌شود.

منبع:روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.