![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
رئیس کل دادگستری استان قم گفت: بازدید شبانه قضات از بازداشتگاه ساحلی، زندان مرکزی، اندرزگاه نسوان، اردوگاه کاردرمانی و کانون اصلاح و تربیت، باعث اعطای مرخصی به ۳۱۳ زندانی و آزادی ۴۱ نفر از زندانیان شد.
حجتالاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی افزود: دیگر زندانیان نیز از امتیازاتی نظیر پابند الکترونیک، تعلیق مجازات، اعطای مرخصی، زندان باز و ... بهرهمند شدند.
او با بیان اینکه در این بازدید بیش از یکصد نفر از قضات محاکم، دادیاران و بازپرسان مراجع قضایی با جمع کثیری از زندانیان دیدار و به درخواستهای آنان رسیدگی کردند خاطرنشان کرد: روند بازدید قضات تا روز نیمه شعبان ادامه دارد.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی همچنین گفت: امیدواریم با تلاشی که مدیر کل زندانهای استان و ستاد دیه دارند و کمک خیرین تا پایان سال، بخش عمده محکومان مالی غیر عمد از زندانهای استان آزاد شوند.
منبع:روابط عمومی دادگستری استان قم