مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از عملیات موفقیت‌آمیز پیدا شدن مرد مفقود ۴۰ ساله در جنگل‌های سرمحله شهرستان بندرگز خبر داد.

قاسم غریب‌آبادی گفت: صبح جمعه ۲۰ بهمن ماه، گزارشی مبنی بر مفقود شدن یک مرد ۴۰ ساله در جنگل‌های سرمحله بندرگز از طریق عوامل آتش‌نشانی به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، ضمن هماهنگی با پلیس ۱۱۰، نیرو‌های هلال‌احمر برای جست‌و‌جو به محل حادثه اعزام و همراه با سازماندهی سایر نیرو‌های مردمی، کوهنوردی، منابع طبیعی، انتظامی و... جست‌و‌جو‌ها آغاز شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان ادامه داد: عملیات جست‌و‌جو در شرایط سخت جنگل‌های انبوه و مناطق صعب‌العبور صورت گرفت، جایی که نیرو‌ها باید ساعت‌ها در مسیر‌های ناهموار در سرمای هوا و بارش شدید برف و باران و در میان درختان بزرگ حرکت می‌کردند. این امر عملیات را پیچیده‌تر کرد، اما با همت و تلاش بی‌وقفه نیروها، امید به یافتن مفقود همچنان زنده بود.

غریب‌آبادی با اشاره به صعب‌العبور بودن مناطق دسترسی به حادثه‌دیده گفت: نیرو‌ها به‌صورت پیاده به جست‌و‌جو پرداختند و در نهایت پس از ۲ روز جست‌و‌جو و نجات، مفقودی را زنده پیدا کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: مفقودی در راه برگشت از جنگل راه خود را گم کرده و قادر به بازگشت نبود.

از هم‌وطنان تقاضا داریم تنهایی به جنگل، به‌ویژه مناطق ناشناخته عزیمت نکنند و خانواده را در جریان مسیر رفت و برگشت قرار دهند.

منبع:هلال احمر گلستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.