رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور گفت: حضور مردم در همه عرصه‌های انقلاب اسلامی از روز اول ملموس و مؤثر بود و وقتی از قله ۲۲ بهمن به میسر طی شده جهوری اسلامی نگاه می‌کنیم می‌بینیم که دشمنان انقلاب حتی یک روز هم بی‌توطئه ننشستند.

حجت الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری روز دوشنبه در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن گرگان اظهار کرد:حضور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی، موجب شد قله‌های ترقی و پیشرفت را یکی پس از دیگری طی کنیم.

وی بیان کرد: دشمن در ۴۶ سال گذشته با طرح‌ریزی توطئه‌های مختلف به ایران ضربه زد، اما هرگز نتوانست ملت ایران را به زانو در بیاورد و مردم بصیر و آگاه همواره فتنه‌های گوناگون را خنثی کردند و از گردنه‌های پرپیچ و خم گذشتند.

حجت‌الاسلام حاج‌علی اکبری اظهار کرد: ایران اسلامی ۴۶ سال ۲۲ بهمن را با حضور مردم برپا کرده و چنین اتفاقی در هیچ جای دنیا نیفتاده و نظیری برای انقلاب اسلامی و مردم ایران وجود ندارد.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور تاکید کرد: از روز اول انقلاب اسلامی حضور مردم وجود داشت و مردم با درک ناب علوی و احساس شور حسینی از همان ابتدا می‌دانستند حضور در صحنه و ماندن در پای حرکت اسلامی، انقلاب اسلامی را امتداد می‌بخشد و به آرمان‌های بزرگ می‌رساند.

حاج علی اکبری متذکر شد: دشمنان پس از انقلاب اسلامی یک روز بدون توطئه ننشستند و اولین خیال خام آنها نابودی انقلاب اسلامی بود که بعد‌ها مهار انقلاب و توقف تجلی جهانی آن را را در دستور کار خود قرار دادند.

وی با اشاره به اینکه دشمن در ۴۶ سال گذشته توطئه‌های زیادی از جمله جنگ تحمیلی، تحریم، جنگ دیپلماتیک، جنگ فرهنگی، رسانه‌ای و ادراکی و ترکیبی را علیه ملت ایران به راه انداخت، یادآور شد: امروز پژواک نهضت بزرگ انقلاب اسلامی در اقصی نقاط عالم قابل مشاهده است و همچون خورشیدی می‌درخشد. راز ماندگاری انقلاب اسلامی حضور مردم در صحنه و گره خوردن آن با جان ملت ایران و حضور ولایت فقیه است.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه دشمن در از پا در آوردن انقلاب اسلامی و مهار آن شکست خورده است، تصریح کرد: ملت ایران انقلاب اسلامی را مانند جان شیرین دوست دارد چراکه انقلاب اسلامی آینه آرزو‌های ملت ایران است.

حاج علی اکبری خاطرنشان کرد: ملت ایران گمشده خود را که زیر تاریکی‌ها و فرهنگ منحط ستم‌شاهی گم شده بود پس از پیروزی انقلاب اسلامی و توسط امام راحل کشف کرد در واقع امام (ره) به مدد خداوند، ملت ایران را دوباره به خودشان بازگرداند.

وی ادامه داد: پرچم مقدس ایران پس از ۴۶ سال همچنان برافراشته است و راه امام راحل با رهبری امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) قدرتمندانه ادامه پیدا کرد.

دشمنان هیچ‌گاه از توطئه علیه ایران دست برنداشتند

حادثه پنج آذر ۵۷ گرگان اتفاق مهم در مسیر شکل‌گیری انقلاب اسلامی

وی با یادآوری نقش مردم گرگان در جریان پیروزی انقلب اسلامی تاکید کرد: مردم این منطقه با عزم و اراده راسخ خود، نقش مهمی در پیروزی و پیشبرد اهداف انقلاب ایفا کرده‌اند.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد: یکی از اتفاقات مهم در مسیر شکل‌گیری انقلاب اسلامی، حادثه پنج آذر گرگان بود.

وی با یادآوری ذکر خیر امام خمینی (ره) از اقدامات مردم گرگان، اظهار کرد: کار بزرگی که اهالی گرگان انجام دادند باعث شتاب دادن به جریان انقلاب شد.

حجت‌السلام حاجی علی‌اکبری با بیان اینکه امام راحل با انقلاب اسلامی نور امید را در دل ملت‌ها روشن کرد، یادآور شد: یکی از بزرگترین آرزو‌های امام (ره)، خروج فلسطین از انزوا و مطرح شدن به عنوان مساله اول بین‌الملل تا از زیر چکمه‌های استکبار و رژیم صهیونیستی خارج شود که پیروزی مقاومت و فلسطین و غزه و شکست‌های پیاپی اسرائیل غاصب، قدرت امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و ملت ایران را نشان می‌دهد.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه اسرائیل در جنگ نابرابر با مردم مظلوم فلسطین خار و خفیف شد، تصریح کرد: آثار و برکات انقلاب اسلامی را نه فقط در درخشش علمی، احساس عزت و استقلال ملت ایران بلکه در احساس عزت ملت‌های آزاده و مستضعف جهان مشاهده می‌کنیم و این مساله نویدبخش است.

وی با تاکید بر اینکه ادامه راه انقلاب اسلامی بر عهده ما است، تصریح کرد: شهدای دفاع مقدس و دفاع حرم و سلامت و امنیت و خدمت، حجت‌های بزرگ خداوند بر ملت ایران هستند و راه شهیدان همان راه قرآن، اسلام و حیات طیبه و راه عزت و آزادی ما است و این راه پرنور و پرافتخار را تا نقطه رهایی و نورانی ادامه خواهیم داد.

حجت‌السلام حاجی علی‌اکبری گفت: براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی راه پرنور و پرافتخار انقلاب اسلامی را به روشنی ادامه خواهیم داد و جوانان در ادامه مسیر باید با برافراشتن پرچم علم و دانش ادامه مسیر را طی کنند.

دشمنان هیچ‌گاه از توطئه علیه ایران دست برنداشتند

رژیم پهلوی، ملت ایران را از کاروان علمی جهان باز داشت

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه رژیم پلید، پوسیده، جاهل و عقب‌مانده ستم‌شاهی پهلوی، ملت ایران را از کاروان علمی جهان باز داشت، یادآور شد: ملت ایران حاصل جهش علمی خود را در میدان دفاع از حیثیت خودش و در موشک‌ها، پهپاد‌ها و قدرت نظامی مشاهده کرده است.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب همچنین در بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کردند ادامه راه انقلاب اسلامی با معنویت و اخلاق ممکن است و هر روز اهتمام ملت ایران و جوانان و مسوولان به معنویت، اخلاق، تقوا و پارسایی باید بیش از گذشته باشد.

وی تاکید کرد: دشمن می‌خواهد عفت و نجابت را از جوان ایرانی بگیرد که در این زمان باید سنگر‌های مقاومت معنویت ما هر روز تقویت شود.

حجت‌السلام حاجی علی‌اکبری تقویت اقتصاد را ماموریت دیگر ایران برای ادامه انقلاب اسلامی دانست و یادآور شد: اقتصاد قوی می‌تواند قوت و قدرت ما را در برابر دشمنان بیشتر کند، اقتصاد ما بیماری ساختاری دارد و این مهم نیز با همت مسوولان و تلاش دولت چهاردهم قابل حل است.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور مبارزه بی‌امان با فساد و بی‌عدالتی را ماموریت دیگر برای تداوم شعار اصلی انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: هدف اصلی انقلاب اسلامی برپایی عدالت و ریشه‌کنی فساد بوده و به برکت انقلاب اسلامی در توزیع عادلانه منابع اعتباری، ساخت‌وساز‌ها گام‌های ارزشمندی در کشور برداشته شد، اما کشورمان همچنان از بی‌عدالتی‌ها رنج می‌برد و مردم از مشاهده بی‌عدالتی‌ها دلگیر می‌شوند.

دشمنان هیچ‌گاه از توطئه علیه ایران دست برنداشتند

فساد در ایران سیستماتیک نیست

وی گفت: گرچه فساد در کشورمان سیستماتیک و در درون ساختار نیست، اما مشاهده برخی فساد‌ها در زمینه‌های اقتصادی و اداری قابل قبول نیست و باید با تمام قدرت برای مقابله با فساد گام برداشت و این همان چیزی است که بیانیه گام دوم انقلاب پیش روی ما گذاشته است.

حجت‌السلام حاجی علی‌اکبری با بیان اینکه انقلاب اسلامی عزت و استقلال را به جامعه ما چشاند، تصریح کرد: باید مرزبندی با دشمنان را با قوت تعیین کنیم. به تازگی نیز یک فرد قمارباز رییس جمهور امریکا شده و تصمیم گرفته باقی‌مانده آبروی ایالت متحده را بر باد دهد لذا هنوز از راه نرسیده در حال تکرار اشتباهات گذشته خود است.

وی یادآور شد: اینجا ایران و سرزمین اهل بیت (ع) و بیشه شیران و کشور شهید سلیمانی‌ها است و عزت در مقابل جریان شیطان منطق انقلاب اسلامی است.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با تاکید بر اینکه دشمن به دنبال ایجاد دوقطبی در کشور است، افزود: مذاکره با شیطان بزرگ خلاف منافع و مصلحت و عزت ملی است و همانطور که در گذشته از مذاکره هیچ چیز گیرمان نیامد از این پس نیز نخواهد آمد و همانطور که رهبر انقلاب فرمودند باید روی پای خودمان بایستیم و دولت، مجلس و دیگر قوا نیز همین منطق را دنبال خواهد کرد.

وی متدکر شد: دشمن نمی‌تواند ملت ایران را دوقطبی کند ما فقط یک قطب ولایت فقیه داریم و ملت ایران پای پرچم ولایت فقیه خواهد ایستاد و به آرزو‌های خود می‌رسد.

حجت‌السلام حاجی علی‌اکبری خاطرنشان کرد: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار مسوولان را در بخش‌های مختلف کشور سنگین‌تر کرد و باید عاشقانه‌تر و خالصانه‌تر از همیشه به مردم ایران خدمت کنند.

منبع:ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.