مجتبی دهقان پورتصریح کرد: این سامانه توانایی محاسبه دقیق مصرف سوخت در علمیات "درجا" و نیز در زمان "حرکت تراکتور" را دارد.
او با بیان اینکه تاکنون از سوی صاحبان ۲349 تراکتور درخواست نصب تجهیزات مربوطه دریافت شده است، تصریح کرد: 1948 دستگاه تراکتور مجهز به سامانه پایش هوشمند سوخت شدهاند و مابقی در انتظار نصب میباشد.
به گفته دهقان پور؛ ایجاد عدالت در توزیع مناسب سوخت مورد نیاز این ناوگان، پیشگیری و مبارزه با هرگونه قاچاق ویا انحراف احتمالی سوخت در بخش کشاورزی، کمک به انجام به موقع عملیات کشاورزی اعم از بسترسازی تا برداشت و افزایش سطح رضایتمندی در بین تراکتورداران و فعالان عرصه مکانیزاسیون کشاورزی از اهداف اجرای این طرح است.
این مقام مسئول با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز طرح مذکور با کیفیت مناسب و عملکرد دقیق توسط یکی از شرکتهای دانش بنیان استان فارس طراحی و تولید گردید، اظهار کرد: عملکرد دستگاه از سال گذشته توسط گروههای تخصصی در سطح استان و وزارت خانه مورد بررسی و ارزیابی دقیق و مکرر قرار گرفت.
او اضافه کرد: پس از حصول اطمینان از کیفیت و عملکرد تجهیزات فنی مربوطه، تفاهمنامه چند جانبه بین دستگاه های ذی ربط از جمله استانداری، سازمان جهاد کشاورزی ، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در مردادماه سال جاری مورد تصویب و تایید قرار گرفت.
این مقام مسئول ابراز کرد: شهرستان های داراب، فسا، خرمبید، کازرون و خنج به ترتیب بالاترین تعداد نصب تجهیزات مربوطه را در استان فارس به خود اختصاص دادند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: انتظار می رود با تشکیل و فعالیت کمیته های تخصصی سوخت در همه شهرستان ها با عضویت نمایندگان سازمان های ذی ربط از جمله فرمانداری، مدیریت جهادکشاورزی و نیز شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه برنامه ریزی و پیگیری های لازم در خصوص تسریع در زمینه نصب تجهیزات پایش هوشمند سوخت در سراسر استان فراهم و جاری سازی شود.