نماینده ترامپ در خاورمیانه پس از بازدید از غزه گفت که حجم خرابی آن به قدری است که بازی سازی غزه ۱۰ تا ۱۵ سال طول خواهد کشید.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - استیو ویتکاف، فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا به خاورمیانه در پایان سفر خود به منطقه، به آکسیوس گفت که تقریبا چیزی از غزه باقی نمانده است و بازسازی این منطقه تحت تأثیر جنگ ممکن است ۱۰ تا ۱۵ سال طول بکشد.

ویتکاف پس از بازدید از غزه به این وب‌سایت خبری گفت: مردم به سمت شمال حرکت می‌کنند تا به خانه‌های خود بازگردند و ببینند چه اتفاقی افتاده است، آب و برق وجود ندارد. خسارتی که به غزه وارد شده بسیار قابل توجه است.

 او ادامه داد: چیزی سالم نمانده است. بسیاری از مهمات منفجر نشده اند و راه رفتن در آنجا امن نیست. بسیار خطرناک است. من تا وقتی که به آنجا نرفته بودم، نمی‌توانستم این را بفهمم.

ویتکاف که سرمایه‌گذار املاک و اهداکننده کمک‌های مالی به کارزار انتخاباتی ترامپ است، برای نظارت بر اجرای توافق آتش‌بس بین رژیم تروریستی اسرائیل و حماس در منطقه بود.

ادعای او چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که ترامپ این ایده را مطرح کرد که برخی از کشور‌های عربی باید مسکن‌هایی در کشورهای خود بسازند تا ساکنان غزه بتوانند در آنها زندگی کنند. مقصود ترامپ کشورهای مصر و اردن بود.

بلافاصله پس از سخنان ترامپ مقامات مصر و اردن به آن واکنش نشان داده و پذیرش ساکنان غزه را رد کردند. آنها تاکید کردند که این سخنان به منظور کوچاندن اجباری مردم غزه از محل زندگیشان صورت می‌گیرد و خلاف خواسته‌ی مردم آن است.

منبع:النشره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۰ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
خسارت ها رو باید دولت آمریکا و انگلیس و فرانسه و همچنین رژیم صهیونیستی بپردازند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۶ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
ترامپ جان کاری داشتی به من بگو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۶ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
تیتر خبر نوشته بازی سازی ، اصلاح کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
دیگه ببین مرده چه مرده ایه که مرده شور توسرش می زنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۹ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
ترامپ بساز و بفروش
این مرد هم بساز و بفروش
بدجوری دندان طمعه شون گیر کرده به این سرزمین
خود ترامپ میگفت .عجب زمیتی است .زیبا و کنار دریا
تمام ثروت ترامپ از این طریق بدست اورده
در کشور پاناما بساز و بفروش کرد و به اشخاصی که پولشویی کردند .چند برابر قیمت واقعی فروخت توسط دخترش برانکا
در یوتیوب موجود است .تمام مستندها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۶ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
اسرائیل سگ ها ر آمریکا و غرب وحشی
آخرین اخبار