وزیر دارایی رژیم تروریستی اسرائیل ادعا کرد که حزب او مانع آزادی اسرای فلسطینی شده است و از قدرت خود برای شروع خشن و مرگبار استفاده خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم تروریستی اسرائیل گفت که او پشت تاخیر در آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی است که قرار بود شنبه گذشته آزاد شوند، در حالی که میانجی‌ها به تلاش‌های خود برای حفظ توافق آتش‌بس و تکمیل توافق مبادله بین جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و این رژیم ادامه می‌دهند.

اسموتریچ مدعی شد که به تعویق انداختن آزادی ۶۰۰ اسیر فلسطینی به عنوان بخشی از هفتمین گروه از معامله مبادله  از قدرت نفوذ حزب او در تصمیم گیری‌های رژیم تروریستی اسرائیل ناشی می‌شود. 

او افزود: ما چشم از هدفی که بخاطر آن هنوز در کابینه مانده‌ایم، یعنی اطمینان از دستیابی به تمام اهداف جنگ، به ویژه نابودی کامل حماس از نظر نظامی، مدنی و سیاسی، برنمی داریم. تاثیر ما در روند تصمیم گیری بسیار زیاد است، از جمله تصمیمی که شامگاه شنبه برای عدم آزادی ۶۰۰ اسیر گرفته شد. 

اسموتریچ در سخنرانی دیروز دوشنبه، قبل از نشست بلوک پارلمانی حزبش «صهیونیسم مذهبی»، جنبش حماس را تهدید و ادعا کرد که مبارزان این جنبش به خوبی می‌دانند که زمان حضورشان در زمین محدود است تا زمانی که اسرائیل با تمام قدرت، سرعت و توانایی کشنده‌اش به جنگ بازگردد که آنها را شکست داده و نابود خواهد کرد.

این وزیر صهیونیست با بیان اینکه ارتش رژیم تروریستی اسرائیل در حال آماده شدن برای از سرگیری عملیات خود در غزه با هماهنگی دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است، افزود: وقتی تصمیم می‌گیریم زمان از سرگیری جنگ فرا رسیده است، از قدرت، شدت و مرگبار بودن اشغال غزه شگفت زده خواهید شد.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار