رئیس جامعه متخصصین نساجی ایران بر پتانسیل بالای ایران در زمینه‌های مختلف تاکید کرد و گفت: توصیه بر این است که نخبگان در عرصه رقابت علمی و دانشی عقب نمانند و برای پیشرفت کشور تلاش کنند.

مجیدرضا حریری روز یکشنبه در مراسم تکریم و الگو سازی کار آفرین برتر به وضعیت صنعت و صادرات نساجی در ایران اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های نخبگان و جوانان در این حوزه اهمیت زیادی دارد.

وی بابیان اینکه در گذشته، شرایط برای صادرات به راحتی فراهم بوده و محدودیتی وجود نداشت اضافه کرد: در حال حاضر چالش‌هایی وجود دارد و آقای ضرابی کارآفرین برتر به عنوان یک شخصیت تاثیرگذار در جلسات هیات مدیره جامعه، همواره مشوق صادرات و توسعه بوده است.

این مسئول بابیان اینکه سرعت پیشرفت در این عرصه بسیار بالاست اضافه کرد: نخبگان باید به این موضوع توجه کنند تا بتوانند به جامعه و کشور خدمت کنند.

وی خاطرنشان کرد: کارآفرینان و نخبگان برای آینده بهتر ایران همکاری و فعالیت کنند و به افتخار کشورشان بیندیشند.

راهبر طرح توسعه زنجیره ارزش راهبری استان زنجان به وضعیت صنعت نساجی و پوشاک در استان زنجان اشاره کرد و گفت: چالش‌های مرتبط با تخصیص منابع دولتی وجود دارد.

حمید یوسفی افزود: سال گذشته، حدود ۶۰۰ هزار میلیارد ریال برای حمایت از صنایع هزینه شده است، اما سوالاتی درباره نحوه تخصیص این منابع و تأثیر آن بر صنایع مختلف وجود دارد.

وی با با بیان اینکه طرحی به نام "ارزش راهبردی" در کشور معرفی شد که هدف آن متمرکز کردن بودجه بر روی ۲۰ زنجیره مهم صنعتی به جای تقسیم آن بر تعداد استان‌ها و صنایع مختلف است. اظهارداشت: از ۶۲ زنجیره، ۲۰ زنجیره انتخاب شده است که زنجیره نساجی زنجان نیز در این میان قرار دارد.

این مسئول با بیان زنجان در حال حاضر به کشور‌های مختلفی از جمله ایتالیا صادرات پوشاک ورزشی دارد گفت: ارزش صادرات نساجی از زنجان به طور قابل توجهی بیشتر از سایر محصولات است، به طوری که هر کیلو از محصولات نساجی حدود ۱۴ دلار ارزش دارد.

وی اضافه کرد: در حالی که سایر صادرات تنها ۱۲۰ هزار ریال ارزش دارند و این نشان‌دهنده پتانسیل بالای صنعت نساجی در زنجان است.

یوسفی بابیان اینکه از نظر تعداد واحد‌های نساجی، زنجان در رتبه چهاردهم ایران قرار دارد و از نظر شاغلین در این صنعت، نهمین استان است افزود: با این حال، زنجان از نظر ارزش افزوده در صنعت نساجی، سومین استان کشور است و این موفقیت به دلیل سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و توانایی ایجاد اشتغال برای ۴۲ هزار نفر در زنجیره نساجی و پوشاک در استان زنجان است.

وی به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای توسعه استان زنجان در زمینه نساجی و پوشاک اشاره کرد و گفت: هدف این برنامه‌ها رساندن زنجان به نمودار‌های نارنجی در سه سال آینده و به نمودار‌های خاکستری در ۱۰ سال آینده است که این امر می‌تواند به رشد صادرات و اشتغال کمک کند.

یوسفی افزود: پیش‌بینی شده که اشتغال در زنجان از ۴۲ هزار نفر به بالا بهبود یابد.

وی به برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته در سال جاری اشاره کرد و گفت: در سه فصل اخیر، پیشرفت‌های مطلوبی حاصل شده و اقدامات برنامه‌ریزی شده به نتیجه خواهد رسید و تمامی سازمان‌ها در این روند همکاری دارند.

این مسئول ادامه داد: در ۹ ماهه گذشته، نتایج قابل توجهی به دست آمده که شامل ایجاد ۱۱ هزار شغل جدید است.

برچسب ها: صنعت نساجی ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.