به نقل از خبرگزاری شهاب، «امین ابوعرار» گفت: نبرد ملت فلسطین و مقاومت غزه از نبرد استالینگراد که دنیا از آن سخن میگوید، عظیمتر است.
نبرد استالینگراد که از تابستان ۱۹۴۲ تا دوم فوریه ۱۹۴۳ طول کشید از سرنوشتسازترین نبردهای جنگ جهانی دوم بود که یکی از خونینترین نبردهای تاریخ بشر محسوب میشود.
در نبرد استالینگراد، ارتش آلمان نازی و متحدان آن شامل ایتالیا، رومانی، مجارستان و کروواسی بهمنظور فتح شهر استالینگراد (ولگاگراد کنونی) به آن حمله کردند.
این نبرد یکی از بزرگترین شکستهای ارتش آلمان نازی بود که مورخان از آن به عنوان نقطه عطفی در روند جنگ جهانی دوم یاد میکنند.
ابوعرار افزود: ایستادگی ساکنان غزه در برابر دشمن اسرائیلی و صحنههای معجزه آسای در این جنگ، دستاوردی تاریخی و شایسته تقدیر است.
وی تاکید کرد: مرحله کنونی اقدام مضاعفی در بازسازی غزه را میطلبد.
نایب رئیس کمیته عالی اجرایی پاسداری از میهن و مقابله با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بر اهمیت تقویت تلاشهای محلی و منطقهای برای حمایت از ملت فلسطین در این مرحله دشوار تاکید کرد.
«حسن خریشه» نائب رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین نیز به تمجید از پیروزی ملت فلسطین و مقاومت و جانفشانی آن پرداخت و افزود: آزادی اسیران فلسطینی پیروزی جدیدی است که به پرونده مقاومت فلسطین افزوده میشود.
سرانجام پس از ۴۷۱ روز جنگ غزه، آتش بس از ساعت ۱۰ صبح روزیکشنبه ۲۹ دی ماه اجرایی شد و متعاقب آن سه اسیر اسرائیلی و شماری از اسرای فلسطینی مبادله شدند.
این در حالی بود که رژیم صهیونیستی هرگز نتوانست اسیران خود را با زور سرنیزه آزاد کند و شماری از اسیرانش را هم کشت. رزمندگان مقاومت غزه تا آخرین روز آتش بس ضربات مهلکی به اشغالگران وارد کردند.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل از زمان شروع جنگ غزه هدف خود را نابودی حماس اعلام کرد، اما هرگز به هدف خود نرسید و حضور رزمندگان گردانهای شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس در خیابانهای غزه همزمان با اجرایی شدن آتش بس، توان نظامی مقاومت را در اولین روز به نمایش گذاشت.
منبع: ایرنا