باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژگان رنجبر _حجت الاسلام و المسلمین حبیب حاتمی در نشست هم اندیشی گروه معارف آموزش عالی استان که امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، اظهار کرد:افزایش ظرفیت گروه معارف با فراهم سازی فضای مناسب و حضور پررنگتر دانشجویان امکان پذیر خواهد بود.
به گفته وی ۴۳ هزار دانشجو در استان تحصیل میکنند، اما تنها درصد کمی از آنها در برنامههای فرهنگی شرکت میکنند.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای کردستان همچنین به ضرورت ساماندهی وضعیت معارف در آموزش عالی اشاره کرد و از ایجاد بانک جامع معارف گویان به منظور جمعآوری اطلاعات و رزومههای آنها در این زمینه خبر داد.
حجت الاسلام و المسلمین حاتمی افزود:برگزاری دورههای ضمن خدمت برای معارف گویان هیات علمی و اساتید مدعو در زمینههای آموزشی، معرفتی و انگیزشی در جهت بالا بردن ظرفیت گروه معارف حائز اهمیت است.
به گفته وی خوشبختانه در کشور ایران زیرساختهای دینی به خوبی فراهم است که وظیفه مهم ما را در استفاده از این ظرفیتها و گسترش این حوزه سنگینتر خواهد کرد.
ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تدریس دروس معارف
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در ادامه از ظرفیت بالای این دانشگاه در ارائه دروس معارف خبر داد و گفت: ۴ هزار و ۸۶۴ ساعت معارف در این دانشگاه تدریس میشود.
دکتر فریدون عبدالملکی با اشاره به اینکه وظیفه ما در قبال دانشجویان آموزش تئوری، آموزش مهارتهای عملی و آموزش اخلاق حرفهای است، افزود: یقینا ارتباط مستقیم گروه معارف با دانشجویان در جهت توانمند سازی دانشجویان در زمینه اخلاق حرفهای و انگیزه کار، بسیار مهم و تاثیر گذار است.
وی در ادامه به بیان جهاد تبیین در حوزه بهداشت ودرمان در کشور و کردستان پرداخت.
علم و آگاهی کلید مواجهه با چالشهای جامعه است
به گفته نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان در دنیای امروز، آگاهی و علم به عنوان دو عامل اساسی در پیشرفت و توسعه جوامع اسلامی شناخته میشوند که یقینا بررسی ضرورت هوشیاری در برابر چالشها و تهدیدات حائز اهمیت است.
ماموستا رستمی اظهارکرد: تبیین مسائل علمی در تمامی زمینهها برای کشف موهبتهای الهی بسیار ضروری است که نیازمند عالمی با درایت، عاقل، آینده نگر و بامهارت است.
به گفته وی مسئولیت ما در قبال شناخت علوم دینی در جهت خدمت به مردم، یک مسئولیت سنگین و خطیر است.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان ضمن ابراز خوشحالی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان افزود: خدا را شاکریم که امروز، شاهد گسترش خدمات در دورترین نقاط استان هستیم که این یک نعمت بزرگ برای مردم کردستان به شمار میرود.
ماموستا رستمی با اشاره به اینکه واژه فرهنگ در جامعه امروز به معنای تلاش برای توسعه و پیشرفت خدمات رسانی به صورت یکسان به مردم است، گفت: روایات ارزشمندی وجود دارد که نشان دهنده ضرورت عدالت در تمامی زمینه هاست.
به گفته وی تلاش دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گسترش این خدمات در اقصی نقاط استان ستودنی است، اما احساس میشود که بیماران نیازمند و قشر ضعیف استان باید در اولویت دریافت خدمات درمانی با ایجاد راهکارهای حمایتی درتمامی زمینهها باشند.
رستمی ادامه داد: هزینههای بالای داروها برای بیماران خاص و برخی عملهای جراحی برای قشر ضعیف جامعه که نیازمند دریافت این خدمات هستند به شدت کمر شکن است و حمایت جامع تری را میطلبد.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان ضمن اشاره به اینکه انتصاب یک زن به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی نشان دهنده اختیار و آزادی زنان در حضور و نظردهی برای مسائل مهم کشوری است، افزود: خوشبختانه جامعه اسلامی فضای مناسبی برای پیشرفت زنان در کشور فراهم کرده است.