
باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی - حسین رحیمیان با بیان اینکه از این تعداد پرونده تخلفاتی ۱۱۸ پرونده به مواد خوراکی و ۳۶ پرونده به نانواییها اختصاص داشت، اظهار کرد: در طول اجرای این طرح ۲۱۰ تیم بازرسی و گشت در استان فعالیت داشتند که ۳۹۷ مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شد.
وی افزود: عدم درج قیمت و گرانفروشی در صدر تخلفات صنفی در استان بود.
مدیر کل تعزیرات حکومتی کردستان ادامه داد: طرح نظارتی تعزیرات حکومتی کردستان در دو مرحله طی اسفند و فروردین امسال انجام گرفت که مرحله دوم آن ۱۵ فروردین به پایان رسید.
رحیمیان با بیان اینکه در این طرح نظارتی از هزار و ۵۸۹، واحد صنفی بازرسی و نظارت انجام شد، گفت: از این تعداد ۵۳۰ واحد صنفی متخلف شناخته و هزار و ۵۹ واحد نیز تخلفی نداشتند.
وی تاکید کرد: کار نظارت بر بازار در طول سال ادامه دارد و شهروندان میتوانندبا سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی شکایات و تخلفات صنفی را گزارش کنند.